GRE® - Εξειδίκευση - Απόλυτα Εξειδικευμένοι Καθηγητές με Σημαντική Εμπειρία στο GRE Test

Απόλυτα Εξειδικευμένοι Καθηγητές με Σημαντική Εμπειρία στο GRE Test

ΑΘΗΝΑ

Αδαμάντιος Σιάτρας (BSc, MSc, PhD)

Έχοντας φοιτήσει στο Κολλέγιο Αθηνών, ο Αδαμάντιος Σιάτρας συνέχισε τις σπουδές του στο Λονδίνο όπου και έζησε για 26 συναπτά έτη. Σπούδασε οικονομικά, ψυχολογία και μαθηματικά στο “Sir John Cass College” του πανεπιστημίου του Λονδίνου και έκανε μεταπτυχιακά στα μαθηματικά στο “Bedford College” του πανεπιστημίου του Λονδίνου, όπου και δίδαξε θεωρία συνόλων ως βοηθός καθηγητή, ενώ στο πλαίσιο των διδακτορικών του σπουδών ασχολήθηκε με την εκπαίδευση καθηγητών, φοιτώντας στο πανεπιστήμιο του Νότινχαμ.

Εργάστηκε για μεγάλη χρονική περίοδο ως καθηγητής στο “Seven Kings High School” και το “Sir John Cass College”, του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Παράλληλα ασχολήθηκε και με δική του επιχείρηση ως ιδιοκτήτης εστιατορίου στο φημισμένο Beauchamp Place του Knightsbridge στο κεντρικό Λονδίνο, και ως μουσικός συνθέτης και κιθαρίστας.

Ο κ. Σιάτρας συμμετείχε σε πολλά μουσικά σύνολα όπως στους «Auto Da Fe» & «Atomic Rooster» πριν δημιουργήσει το δικό του μουσικό συγκρότημα με την ονομασία «Adam Siatras Band», όπου και εμφανίστηκε ως επικεφαλής του jazz-rock προγράμματος στο φεστιβάλ «River Party 1996» της Καστοριάς.

Όταν επέστεψε στην Ελλάδα, ο κ. Σιάτρας ασχολήθηκε ξανά με την εκπαίδευση και τα τελευταία 13 χρόνια είναι Ακαδημαϊκός Διευθυντής στον Όμιλο NETWORK.

Κωνσταντίνα Σακαρέλου, (BA, ΜΑ)

Η Κωνσταντίνα Σακαρέλου γεννήθηκε στην Αθήνα από Ελληνοβρετανό πατέρα και Ιαπωνέζα μητέρα. Τα πρώτα χρόνια της ζωής της έζησε στην Αγγλία και στην Ιαπωνία. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου εξειδικεύτηκε περαιτέρω στον τομέα της Γλωσσολογίας και της Μετάφρασης. Επίσης, παρακολούθησε μεταπτυχιακά σεμινάρια για την διδασκαλία της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας και ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών της με πρακτική εξάσκηση στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο University of Vermont και στο St Michael's College.

Στο NETWORK διδάσκει το κομμάτι του Vocabulary & Grammar για τα διπλώματα TOEFL και IELTS.

Απόλυτα Εξειδικευμένοι Καθηγητές με Σημαντική Εμπειρία στο GRE Test

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πάρις Χατζηχαραλάμπους , (BΑ, ΜΑ, Μphil)

Ο Πάρις Χατζηχαραλάμπους, ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στη Φιλοσοφική σχολή, στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αμέσως προχώρησε στο Μεταπτυχιακό στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Φοίτησε επίσης στο Πανεπιστήμιο Sorbonne 1 στο Παρίσι όπου και συνέχισε για δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο.

Κατέχει επάρκεια διδασκαλίας Αγγλικής γλώσσας από τα Πανεπιστήμια του Cambridge και Michigan και επίσης διαθέτει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος Μετάφρασης και Διερμηνείας από την Ελληνική στην Αγγλική γλώσσα.

Με πολυετή εργασιακή εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό, στο NETWORK κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σπουδών έχοντας αποκτήσει κορυφαία εξειδίκευση σε Πανελλήνιο επίπεδο πάνω στην προετοιμασία  του TOEFL Test.

Δεληβός Γιάννης (BSc, MSc, PhD)

Ο Δεληβός Γιάννης αποφοίτησε το 2002 από το τμήμα Μαθηματικών του Α.Π.Θ.. Το 2005 έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στα θεωρητικά Μαθηματικά από το αντίστοιχο τμήμα του Α.Π.Θ. και εκκρεμεί η παράδοση της Διδακτορικής του διατριβής για να ορκιστεί Διδάκτορας στο Μαθηματικό. Από το 2006 μέχρι και σήμερα διδάσκει μαθηματικά σε τμήματα των Τ.Ε.Ι.  και στο NETWORK έχει αναλάβει το μαθηματικό κομμάτι του G.M.A.T.

Κώστας Χατζησάββας (BSc, MSc, PhD)

Ο Κώστας Χατζησάββας είναι διδάκτορας Φυσικής του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι: Θεωρία της Πληροφορίας/Θεωρία της Πολυπλοκότητας και εφαρμογές, Κβαντικοί Υπολογιστές/Κβαντική Πληροφορική, Θεωρία Ελέγχου. Συνεργάζεται μόνιμα ως μεταδιδάκτορας ερευνητής με εγχώρια και διεθνή ακαδημαϊκά ιδρύματα και ερευνητικές μονάδες, έχει σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων (με κριτές) και συμμετοχές σε διεθνή και τοπικά συνέδρια και σχολεία. Διαθέτει υπερδεκαετή διδακτική εμπειρία σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Στο NETWORK διδάσκει το μαθηματικό (quantitative) κομμάτι των GRE/GMAT και Μαθηματικά, Φυσική, Στατιστική στο πρόγραμμα Foundation της σχολής.

Γιώργος Ψαθάς, (BA, ΜSc)

Ο Γιώργος Ψαθάς κατέχει πτυχίο Πληροφορικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο συνεχίζει για τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση.

Ειδικεύεται στη χρήση διαφορετικών μεθόδων διδασκαλίας, συνεργατικής μάθησης και υποστήριξη της διδασκαλίας από τις νέες τεχνολογίες. Στο NETWORK έχει τη θέση του ακαδημαϊκού συμβούλου στο τμήμα Προετοιμασίας Μεταπτυχιακών σπουδών.

Βικτώρια Πάνου , (BA, ΜSc)

Η Βικτωρία Πάνου σπούδασε Ψυχολογία στο Lincoln University και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Thames Valley University όπου κι εξειδικεύτηκε στην Ψυχολογία της Υγείας. Εργάστηκε ως επιτηρήτρια εξετάσεων και βοηθός καθηγητών σε σχολεία στο Λονδίνο. Συνετέλλεσε στο να ολοκληρωθεί το προληπτικό παρεμβατικό project ‘National Pyramid Trust’ επισκέπτοντας σχολεία για να εξοικειώσει μαθητές με χαμηλή αυτό-εκτίμηση, με τις ικανότητες τους μέσα από ομαδικές δραστηριότητες.

Η εμπειρία της στην μετάφραση αποκτήθηκε όταν συνεργάστηκε με διαφημιστική εταιρεία και η σχέση της με την Αγγλική γλώσσα τελειοποιήθηκε μέσα από τις σπουδές της και την καθημερινή εμπειρία της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στο NETWORK διδάσκει τα πτυχία TOEFL και IELTS.

Μαρία Κουδέρη , (BA, ΜA)

Η Μαρία Κουδέρη έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Τουριστικών Επαγγελμάτων και έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα Erasmus του Πανεπιστημίου Preston. Κατέχει άδεια διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας που της χορηγήθηκε από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία σε εταιρείες του εξωτερικού και έχει συμμετάσχει και στις εξετάσεις του Michigan ECCE ως εξεταστής προφορικών.

Στο NETWORK ασχολείται με τη διδασκαλία του πτυχίου IELTS.

Μαρία Μηρτσοπούλου (BA, MA)

Η Μαρία Μηρτσοπούλου γεννήθηκε στις ΗΠΑ.  Ολοκλήρωσε τον προπτυχιακό τίτλο σπουδών  στην Αγγλική γλώσσα το 2001 στο Πανεπιστήμιο Fairfield University στις ΗΠΑ  και το 2003 τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με ειδίκευση στη Διδασκαλία  των Αγγλικών ως δεύτερη γλώσσα (TESOL). Διαθέτει διδακτική εμπειρία (δευτεροβάθμια εκπαίδευση-ΗΠΑ, μετά-δευτεροβάθμια και φροντιστηριακή εκπαίδευση-Ελλάδα) και επαγγελματική πείρα (KPMG-ΗΠΑ). Στο NETWORK, διδάσκει το  γλωσσικό (verbal) κομμάτι του GMAT και GRE και την έκθεση (Analytical Writing Assessment).

Φράγκη Έφη (BA)

Η Έφη Φράγκη σπούδασε Γλωσσολογία και Σύγχρονη Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία, όπως και Αγγλική λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Monash της Αυστραλίας. Έχει ασχοληθεί με τη διδασκαλία Αγγλικών σε διάφορα επίπεδα και έχει εργαστεί και στο εξωτερικό ως κειμενογράφος, σε τοπική εφημερίδα της Μελβούρνης. Στο NETWORK, διδάσκει το  γλωσσικό (verbal) κομμάτι του GMAT και GRE και την έκθεση (Analytical Writing Assessment).

Κώστας Χατζησάββας(BSc, MSc, Phd)

Ο Κώστας Χατζησάββας είναι διδάκτορας Φυσικής του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι: Θεωρία της Πληροφορίας/Θεωρία της Πολυπλοκότητας και εφαρμογές, Κβαντικοί Υπολογιστές/Κβαντική Πληροφορική, Θεωρία Ελέγχου.

Συνεργάζεται μόνιμα ως μεταδιδάκτορικός ερευνητής με εγχώρια και διεθνή ακαδημαϊκά ιδρύματα και ερευνητικές μονάδες, έχει σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων (με κριτές) και συμμετοχές σε διεθνή και τοπικά συνέδρια και σχολεία.

Διαθέτει υπερδεκαετή διδακτική εμπειρία σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.
Στο NETWORK διδάσκει το μαθηματικό (quantitative) κομμάτι των GRE/GMAT και Μαθηματικά, Φυσική, Στατιστική στο πρόγραμμα Foundation της σχολής.

ΑΘΗΝΑ

Βασ. Σοφίας 84, Έναντι Μεγάρου Μουσικής
Τηλ.: 2107488131, Whatsapp:6948783370, athens@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 09:30 - 21:30 ΣΑ: 10:00 - 17:00

Θεσσαλονίκη

Παύλου Μελά 18 & Τσιμισκή, Διαγώνιος
2310240394, Whatsapp:6948783370, salonica@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 10:00 - 22:00 ΣΑ: 10:00 - 17:00