Μέσος Όρος Σπουδαστών μας στο TOP 1% στον Κόσμο !

GMAT 650
TOEFL 103+
GRE 320
IELTS 6,9+

GRE - Προετοιμασία

Επαναστατική Μέθοδος Διδασκαλίας GRE στο NETWORK

Το μεγάλο μας ΑΤΟΥ, το οποίο κερδίζουν οι Σπουδαστές μας, είναι το ότι όλοι εμείς στο NETWORK, έχοντας ερευνήσει σε βάθος, έχουμε επισημάνει και έχουμε αποκωδικοποιήσει όλες τις αλλαγές που έχουν επέλθει στις εξετάσεις GRE.

Έχοντας εναρμονισθεί και συντονιστεί πλήρως με τη νέα δομή του Test, σας προσφέρουμε μέσα σε κάθε μάθημα την αποκάλυψη κάθε γκρίζου σημείου, “μυστικού” ή Τrick που τυχόν κρύβει το GRE Test, εξασφαλίζοντάς αυτό το ΑΠΟΛΥΤΟ (και συνάμα Παγκόσμιο)  ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ. μόνο για τους Σπουδαστές του NETWORK.

Το NETWORK διαθέτει ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας GRE που διαρκεί 8 εβδομάδες & θα σας εξασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο να πετύχετε τον βαθμό που χρειάζεστε βελτιώνοντας την ικανότητα σας στo κάθε επιμέρους τμήμα του τεστ.

Η παρακολούθηση μίας τάξης προετοιμασίας GRE στο NETWORK εκτός από τις εξειδικευμένες οδηγίες, μαθαίνει τους υποψηφίους να αξιοποιήσουν και όλες τις ικανότητες που πιθανώς να μην υποπτεύονταν ότι διαθέτουν πριν την εκκίνηση του προγράμματος και προκαλεί δημιουργικά τους Σπουδαστές να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους.

Για Ποιούς Λόγους να Επιλέξετε το GRE Course του NETWORK?

Η Στρατηγική προετοιμασίας του NETWORK περιλαμβάνει:

 1. πολυετή εμπειρία του NETWORK στις διεθνείς εξετάσεις GRE (καθώς και στα IELTS, GMAT και TOEFL)
 2. αποκάλυψη ΟΛΩΝ των γκρίζων σημείων, των “μυστικών” ή των TRICKS του GRE και παράλληλα δίνοντάς σας απλές μεθόδους προσέγγισης και επίλυσης των δυσκολιών
 3. εξασφάλιση των ΒΑΣΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ώστε να αισθανθείτε πλήρη σιγουριά σε κάθε στιγμή του Test
 4. προπόνηση στη διαχείριση χρόνου και ουσιαστική ψυχολογική σαςπροετοιμασία για τις πραγματικές συνθήκες εξέτασης
 5. προσωπική φροντίδα και ατομική υποστήριξη για τυχόν κενά και απορίες
 6. μαθήματα με συμμετοχή κάθε σπουδαστή σε κάθε μάθημα για να αναπτύξετε επιβεβαίωση και αυτοπεποίθηση για τις γνώσεις σας (και όχι μαθήματα τύπου μονόδρομης ακαδημαϊκής διάλεξης με πιθανά τα επακόλουθα της ασάφειας, αφήνοντας από εκεί και πέρα τον κάθε σπουδαστή στην τύχη του)
 7. ανάπτυξη κριτικής σκέψης και λήψης αποφάσεων για να μην «κολλήσετε» πουθενά και σε κανένα Test.
 8. ειδική στρατηγική που σας προσφέρουμε για κάθε μία από τις επιμέρους ενότητες του GRE
 9. εξατομικευμένες συμβουλές και συνεχής καθοδήγηση για την περαιτέρω ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της καλής ψυχολογίας κάθε υποψηφίου
 10. διδασκαλία του GRE με τις πλέον ενδεδειγμένες up-to-date μεθόδους της διδακτικής επιστήμης και με την υποστήριξη σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων (Power Point presentations, test simulation, the NETWORK internet based test preps κλπ)
 11. πρακτική εξάσκηση με την επίσης πιο σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αυθεντικά Practice Tests χωρίς περιορισμό υλικού ή χρόνου
 12. διαρκής υποστήριξη και συμβουλευτική από το έμπειρο προσωπικό του NETWORK (ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας σας).

Το GRE είναι Eύκολο ή Δύσκολο?

Το GRE (Graduate Record Examination) είναι εξετάσεις για υποψηφίους Μεταπτυχιακών Σπουδών σε όλους τους τομείς όπως Θετικές, Θεωρητικές ή Κοινωνικές Επιστήμες, Οικονομικά, κλπ (δηλ. για όλες τις κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένων Business, Finance, Marketing, MBA, κλπ).

Αποτελούνται από 3 μέρη:

 1. Verbal
 2. Quantitative
 3. Analytical Writing Assessment

To NETWORK κατά την προετοιμασία σας, εκτός από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της προετοιμασίας, σας υποστηρίζει και επιπρόσθετα με:

 1. συγκεκριμένη δομή πρακτικής εξάσκησης στα εργαστήρια της σχολής
 2. επιπλέον σημειώσεις και υλικό για  όσους  υποψηφίους έχουν  τη διάθεση να  ασκηθούν πάνω σε επιπρόσθετες ασκήσεις με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση σας μέχρι την ημέρα που θα δώσετε την επίσημη εξέταση.

Τι Λένε οι Mαθητές μας για το NETWORK?

Γιατί η Ομάδα του NETWORK Υπερέχει στην Προετοιμασία του GRE?

1. Έμπειροι & Εξειδικευμένοι Καθηγητές

Οι καθηγητές μας είναι μοναδικοί στο είδος τους με πολυετή εξειδίκευση και εμπειρία πάνω στο αντικείμενο του GRE

2. Αυθεντικά Tests

Προετοιμασία των υποψηφίων με αυθεντικά GRE Tests, σε εβδομαδιαία βάση, καθώς και Paper Based Tests.

3. Ολιγομελή Τμήματα (Quality Protocol)

Μοναδική Σχολή στην Ελλάδα που ακολουθεί το “Quality Protocol” με μέσο όρο 9 άτομα στην τάξη και απόλυτο maximum τα 12.

4. Σύγχρονα Computer Lab

Η/Υ τελευταίας τεχνολογίας για εξάσκηση στα Internet Based Tests.

5. Εξατομικευμένη & προσωπική καθοδήγηση

Προσωπική επικοινωνία από τους καθηγητές προς κάθε σπουδαστή ξεχωριστά για την επίλυση αποριών και  για σωστή καθοδήγηση στη διάρκεια της προετοιμασίας.

6. Δωρεάν Βιβλία

Διάθεση όλων των απαραίτητων βιβλίων και extra σημειώσεων δωρεάν.

7. Ατομική Κάρτα Επιδόσεων

Η ειδική αυτή Κάρτα (Score Card) στοχεύει στη συστηματοποίηση της μελέτης σας και σωστότερη αφομοίωση της ύλης. Η παρακολούθηση της βελτίωσής σας που επιτυγχάνεται με τη Score Card, η οποία ελέγχεται τακτικά από τους Ακαδημαϊκούς Συμβούλους του NETWORK που σας συμβουλεύουν και καθοδηγούν ανάλογα.

8. Εγγύηση Υποστήριξης

Σε περίπτωση που δεν πετύχετε το Score που θέλετε προσφέρουμε Δωρε άν ειδικό πρόγραμμα επανεξέτασης που περιλαμβάνει επιλεγμένα ιδιαίτερα μαθήματα, εξάσκηση στα Computer Labs, έλεγχο λεξιλογίου, και γενικά προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε υποψηφίου.

9. Πρόσβαση στην ειδική πλατφόρμα του NETWORK

Πρόσβαση των μαθητών στην ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα μέσω της οποίας γίνεται η διαχείριση των μαθημάτων καθώς και έξτρα παροχή υλικού προς τους μαθητές