Η Εταιρεία

Παρέχουμε Εκπαίδευση Υψηλής Ποιότητας
Επικεντρωνόμαστε σε Κάθε Άτομο Ξεχωριστά
Υποστηρίζουμε Ολοκληρωμένα τους Εκπαιδευτικούς και Επαγγελματικούς σας Στόχους
Κοπιάζουμε για τη Μέγιστη Ωφέλεια των Σπουδαστών μας
Πιστεύουμε στις Μακροχρόνιες Σχέσεις Συνεργασίας

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας - και απευθύνεται σε ένα κοινό πολύ απαιτητικό σε θέματα εκπαίδευσης παρέχοντας προγράμματα που απαιτούν εξαιρετική τεχνογνωσία και ικανότητα οργάνωσης διαδικασιών.

Αποστολή του NETWORK είναι η επίτευξη του ιδεατού συνδυασμού επίλυσης πολύπλοκων προβλημάτων με την παροχή πραγματικού service, κάτι το οποίο έχει αποδειχθεί ότι επιτυγχάνει με συνέπεια από το 1991 και αυτό αποδεικνύεται μέσω της επίτευξης όλο και μεγαλύτερων μεριδίων αγοράς, τα οποία έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια στον χώρο της εκπαίδευσης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις 7 από τις 15 βασικές της δραστηριότητες κατέχει την κυρίαρχη θέση του Market Leader.

 

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ NETWORK
1. Abbey College UK: Αποκλειστική εκπροσώπηση, English Language Courses in Britain, Θερινά τμήματα Εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας στην Αγγλία (www.abbeycollege.gr)
2. thePro: Κέντρο Ξένων Γλωσσών με εξειδίκευση στα πτυχία Proficiency (www.thepro.gr)
3. AQA GCE Exam Board - International Exam Center (Reg. #74545), Διεθνές Εξεταστικό Κέντρο για τις εξετάσεις πρόσβασης στα Βρετανικά ΑΕΙ.
4. Bonus Seminars: Professional Seminars and Continuing Education, Εξειδικευμένα Σεμινάρια για επαγγελματίες και Εταιρείες (www.bonusseminars.com)
5. Coaching & Education Consulting Services for the EU, UK, USA & Greece, Υπηρεσίες συμβουλευτικής για τελειόφοιτους που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό (www.network.gr)
6. ECDL Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο (www.ecdlcore.gr, www.ecdlexpress.gr, www.ecdlexpert.gr)
7. ETS Authorized Exam Center:
Πιστοποιημένο Εξεταστικό κέντρο των Διεθνών Εξετάσεων TOEFL iBT (www.network.gr)
8. Full Service: & Applications Service for the EU, UK and USA , Υπηρεσίες Αιτήσεων και Διεκπεραίωσης Διαδικασιών για Μεταπτυχιακούς φοιτητές (www.fullservice.gr)
9. Foundation Courses - Officially Recognized Access courses to British Universities for a First Degree, Αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Πρόσβασης και Προετοιμασίας για πτυχίο ΑΕΙ στην Βρετανία (www.networkfoundation.gr)
10. NewWind - Σχολή Εκπαίδευσης Πωλητών Λιανικής (www.newwind.gr)
11. Test Preparation: TOEFL, IELTS, GMAT, GRE, SAT προγράμματα προετοιμασίας (www.ielts.gr, www.network.gr)
12. UCAS Officially Registered School, Επίσημα Αναγνωρισμένη Κέντρο Διαχείρισης On-line Αιτήσεων
(αντίστοιχο του ελληνικού Μηχανογραφικού) για τα Βρετανικά Πανεπιστήμια (Reg. #48410)
13. ProGrafix (www.prografix.gr)
14. NetworkMedical.gr (Σπουδές Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής, Φυσικοθεραπείας) (www.networkmedical.gr/)
15. 4W - Computer Training, Εκπαίδευση Υπολογιστών: ECDL Core, ECDL Expert, CorelDraw, Photoshop, Dreamweaver, Flash, 3D Studio Max. (www.wwww.gr)

Η NETWORK ξεκίνησε το 1991 ως σχολή Πληροφορικής και Κέντρο Προετοιμασίας φοιτητών που σκόπευαν να παρακολουθήσουν Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο Εξωτερικό και μέσα στα 26 χρόνια που μεσολάβησαν επεκτάθηκε με εξαιρετική επιτυχία και στις υπόλοιπες δραστηριότητες, έχοντας καταφέρει να ξεφύγει από την οργανωτική δομή και λογική ενός συνοικιακού φροντιστηρίου από τα πρώτα 3 χρόνια της ίδρυσης της. Αποτελεί πλέον έναν Οργανισμό που απασχολεί 40 άτομα προσωπικό και συμβουλεύει σε ετήσια βάση πάνω από 2000 άτομα σε θέματα εκπαίδευσης επιλογών καριέρας και προετοιμασίας.

Το 1998 ιδρύθηκε το παράρτημα της Θεσσαλονίκης το οποίο μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να προσελκύσει έναν τεράστιο όγκο ενδιαφερομένων και να συνεισφέρει σημαντικά στη δημιουργία ενός ισχυρού Brand. Η NETWORK Θεσσαλονίκης αποτελεί τον πλέον διαδεδομένο εκπαιδευτικό φορέα της συμπρωτεύουσας όσον αφορά στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Το 2005 ο Όμιλος διεύρυνε τις δραστηριότητες του περαιτέρω, στο χώρο της διδασκαλίας Αγγλικών και παροχής Σεμιναρίων, ενώ ταυτόχρονα δόθηκε η ευκαιρία σε 3 συνεργάτες να συμμετέχουν στο Εταιρικό σχήμα με αποτέλεσμα την ισχυροποίηση της Εταιρείας σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού.

Το 2006 ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επεκτάσεων τόσο όσον αφορά στους χώρους όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό. Αυτή τη στιγμή η NETWORK εκτείνεται σε περισσότερα από 1200 τμ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας 8 υπερσύγχρονα εργαστήρια υπολογιστών.

Η NETWORK είναι ένας Οργανισμός Πανελλήνιας εμβέλειας και δυναμικής, και παρέχει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών, διαθέτοντας το στελεχιακό δυναμικό και την εμπειρία που χρειάζεται, με αποτέλεσμα κάθε εκπαιδευόμενος έχοντας μείνει εξαιρετικά ευχαριστημένος, να συστήνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Ομίλου πολλαπλά σε βάθος χρόνου.

Αυτό είναι και το βασικό πλεονέκτημα το οποίο η NETWORK μπορεί να παρέχει στους συνεργάτες της, είτε αυτά είναι άτομα είτε Εταιρείες: την εγγύηση Φροντίδας του εκπαιδευόμενου σε συνδυασμό με ποιοτική Εκπαίδευση και Διοικητική υποστήριξη.

Κάθε χρόνο εμπιστεύονται τον Όμιλο NETWORK πάνω από 1,000 εκπαιδευόμενοι, γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι οι δεσμεύσεις μας προς τους εκπαιδευομένους βρίσκουν ανταπόκριση και επιβράβευση μέσω των συστάσεών τους.