Η Εταιρεία

Ακαδημαϊκή Διάκριση του Ομίλου NETWORK - Silver Award: “Καινοτομία στη Διδασκαλία” (Innovation in Teaching)

Η Ομάδα του NETWORK το 2020 βραβεύτηκε με το Αργυρό Μετάλλιο για την “Καινοτομία στην Εκπαίδευση” στο πλαίσιο του επίσημου διαγωνισμού “Ηγέτες της Εκπαίδευσης” στην Ελλάδα.

Η βράβευση αυτή αποτελεί την επίσημη Ακαδημαϊκή αναγνώριση της Σχολής μας για τη συνεισφορά της στην εξέλιξη και την καινοτομία εκπαιδευτικών μεθόδων, τα οποία υλοποιεί μέσα από τα κορυφαία προγράμματα προετοιμασίας που προσφέρει.

Από το 1991 ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK ηγείται στην Ελλάδα στους τομείς τους οποίους δραστηριοποιείται.

Πέραν της Ακαδημαϊκής του αναγνώρισης, το NETWORK αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα στην Ελλάδα για Προετοιμασία και Εισαγωγή υποψηφίων για Μεταπτυχιακά Προγράμματα στο Εξωτερικό (Master, PhD), με πλήρεις εκπαιδευτικές δομές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και με OnLine Live Courses μέσα από Διαδικτυακές πλατφόρμες.

Επίσης, από το 2010 μέχρι και σήμερα το NETWORK κατέχει και την πρώτη θέση (No.1 Top Ranking UCAS School in Greece), όσον αφορά στον αριθμό εισαγωμένων φοιτητών κατ’ έτος, από την Ελλάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο για Σπουδές Α’ Πτυχίου (Bachelor).

Παρέχουμε Εκπαίδευση Υψηλής Ποιότητας
Επικεντρωνόμαστε σε Κάθε Άτομο Ξεχωριστά
Υποστηρίζουμε Ολοκληρωμένα τους Εκπαιδευτικούς και Επαγγελματικούς σας Στόχους
Κοπιάζουμε για τη Μέγιστη Ωφέλεια των Σπουδαστών μας
Πιστεύουμε στις Μακροχρόνιες Σχέσεις Συνεργασίας

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας - και απευθύνεται σε ένα κοινό πολύ απαιτητικό σε θέματα εκπαίδευσης παρέχοντας προγράμματα που απαιτούν εξαιρετική τεχνογνωσία και ικανότητα οργάνωσης διαδικασιών.

Αποστολή του NETWORK είναι η επίτευξη του ιδεατού συνδυασμού επίλυσης πολύπλοκων προβλημάτων με την παροχή πραγματικού service, κάτι το οποίο έχει αποδειχθεί ότι επιτυγχάνει με συνέπεια από το 1991 και αυτό αποδεικνύεται μέσω της επίτευξης όλο και μεγαλύτερων μεριδίων αγοράς, τα οποία έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια στον χώρο της εκπαίδευσης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις 7 από τις 15 βασικές της δραστηριότητες κατέχει την κυρίαρχη θέση του Market Leader.

 

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ NETWORK
1. Abbey College UK: Αποκλειστική εκπροσώπηση, English Language Courses in Britain, Θερινά τμήματα Εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας στην Αγγλία (www.abbeycollege.gr)
2. thePro: Κέντρο Ξένων Γλωσσών με εξειδίκευση στα πτυχία Proficiency (www.thepro.gr)
3. AQA GCE Exam Board - International Exam Center (Reg. #74545), Διεθνές Εξεταστικό Κέντρο για τις εξετάσεις πρόσβασης στα Βρετανικά ΑΕΙ.
4. Bonus Seminars: Professional Seminars and Continuing Education, Εξειδικευμένα Σεμινάρια για επαγγελματίες και Εταιρείες (www.bonusseminars.com)
5. Coaching & Education Consulting Services for the EU, UK, USA & Greece, Υπηρεσίες συμβουλευτικής για τελειόφοιτους που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό (www.network.gr)
6. ECDL Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο (www.ecdlcore.gr, www.ecdlexpress.gr, www.ecdlexpert.gr)
7. ETS Authorized Exam Center:
Πιστοποιημένο Εξεταστικό κέντρο των Διεθνών Εξετάσεων TOEFL iBT (www.network.gr)
8. Full Service: & Applications Service for the EU, UK and USA , Υπηρεσίες Αιτήσεων και Διεκπεραίωσης Διαδικασιών για Μεταπτυχιακούς φοιτητές (www.fullservice.gr)
9. Foundation Courses - Officially Recognized Access courses to British Universities for a First Degree, Αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Πρόσβασης και Προετοιμασίας για πτυχίο ΑΕΙ στην Βρετανία (www.networkfoundation.gr)
10. NewWind - Σχολή Εκπαίδευσης Πωλητών Λιανικής (www.newwind.gr)
11. Test Preparation: TOEFL, IELTS, GMAT, GRE, SAT προγράμματα προετοιμασίας (www.ielts.gr, www.network.gr)
12. UCAS Officially Registered School, Επίσημα Αναγνωρισμένη Κέντρο Διαχείρισης On-line Αιτήσεων
(αντίστοιχο του ελληνικού Μηχανογραφικού) για τα Βρετανικά Πανεπιστήμια (Reg. #48410)
13. ProGrafix (www.prografix.gr)
14. NetworkMedical.gr (Σπουδές Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής, Φυσικοθεραπείας) (www.networkmedical.gr/)
15. 4W - Computer Training, Εκπαίδευση Υπολογιστών: ECDL Core, ECDL Expert, CorelDraw, Photoshop, Dreamweaver, Flash, 3D Studio Max. (www.wwww.gr)

Η NETWORK ξεκίνησε το 1991 ως σχολή Πληροφορικής και Κέντρο Προετοιμασίας φοιτητών που σκόπευαν να παρακολουθήσουν Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο Εξωτερικό και μέσα στα 26 χρόνια που μεσολάβησαν επεκτάθηκε με εξαιρετική επιτυχία και στις υπόλοιπες δραστηριότητες, έχοντας καταφέρει να ξεφύγει από την οργανωτική δομή και λογική ενός συνοικιακού φροντιστηρίου από τα πρώτα 3 χρόνια της ίδρυσης της. Αποτελεί πλέον έναν Οργανισμό που απασχολεί 40 άτομα προσωπικό και συμβουλεύει σε ετήσια βάση πάνω από 2000 άτομα σε θέματα εκπαίδευσης επιλογών καριέρας και προετοιμασίας.

Το 1998 ιδρύθηκε το παράρτημα της Θεσσαλονίκης το οποίο μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να προσελκύσει έναν τεράστιο όγκο ενδιαφερομένων και να συνεισφέρει σημαντικά στη δημιουργία ενός ισχυρού Brand. Η NETWORK Θεσσαλονίκης αποτελεί τον πλέον διαδεδομένο εκπαιδευτικό φορέα της συμπρωτεύουσας όσον αφορά στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Το 2005 ο Όμιλος διεύρυνε τις δραστηριότητες του περαιτέρω, στο χώρο της διδασκαλίας Αγγλικών και παροχής Σεμιναρίων, ενώ ταυτόχρονα δόθηκε η ευκαιρία σε 3 συνεργάτες να συμμετέχουν στο Εταιρικό σχήμα με αποτέλεσμα την ισχυροποίηση της Εταιρείας σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού.

Το 2006 ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επεκτάσεων τόσο όσον αφορά στους χώρους όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό. Αυτή τη στιγμή η NETWORK εκτείνεται σε περισσότερα από 1200 τμ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας 8 υπερσύγχρονα εργαστήρια υπολογιστών.

Η NETWORK είναι ένας Οργανισμός Πανελλήνιας εμβέλειας και δυναμικής, και παρέχει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών, διαθέτοντας το στελεχιακό δυναμικό και την εμπειρία που χρειάζεται, με αποτέλεσμα κάθε εκπαιδευόμενος έχοντας μείνει εξαιρετικά ευχαριστημένος, να συστήνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Ομίλου πολλαπλά σε βάθος χρόνου.

Αυτό είναι και το βασικό πλεονέκτημα το οποίο η NETWORK μπορεί να παρέχει στους συνεργάτες της, είτε αυτά είναι άτομα είτε Εταιρείες: την εγγύηση Φροντίδας του εκπαιδευόμενου σε συνδυασμό με ποιοτική Εκπαίδευση και Διοικητική υποστήριξη.

Κάθε χρόνο εμπιστεύονται τον Όμιλο NETWORK πάνω από 1,000 εκπαιδευόμενοι, γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι οι δεσμεύσεις μας προς τους εκπαιδευομένους βρίσκουν ανταπόκριση και επιβράβευση μέσω των συστάσεών τους.

ΑΘΗΝΑ

Βασ. Σοφίας 84, Έναντι Μεγάρου Μουσικής
Τηλ.: (210) 7488-131, athens@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 09:30 - 21:30 ΣΑ: 10:00 - 17:00

Θεσσαλονίκη

Παύλου Μελά 18 & Τσιμισκή, Διαγώνιος
(2310) 240-394, salonica@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 10:00 - 22:00 ΣΑ: 10:00 - 17:00