Η Εταιρεία

Ακαδημαϊκή Διάκριση του Ομίλου NETWORK - Silver Award: “Καινοτομία στη Διδασκαλία” (Innovation in Teaching)

Η Ομάδα του NETWORK το 2020 βραβεύτηκε με το Αργυρό Μετάλλιο για την “Καινοτομία στην Εκπαίδευση” στο πλαίσιο του επίσημου διαγωνισμού “Ηγέτες της Εκπαίδευσης” στην Ελλάδα.

Η βράβευση αυτή αποτελεί την επίσημη Ακαδημαϊκή αναγνώριση της Σχολής μας για τη συνεισφορά της στην εξέλιξη και την καινοτομία εκπαιδευτικών μεθόδων, τα οποία υλοποιεί μέσα από τα κορυφαία προγράμματα προετοιμασίας που προσφέρει.

Από το 1991 ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK ηγείται στην Ελλάδα στους τομείς τους οποίους δραστηριοποιείται.

Πέραν της Ακαδημαϊκής του αναγνώρισης, το NETWORK αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα στην Ελλάδα για Προετοιμασία και Εισαγωγή υποψηφίων για Μεταπτυχιακά Προγράμματα στο Εξωτερικό (Master, PhD), με πλήρεις εκπαιδευτικές δομές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και με OnLine Live Courses μέσα από Διαδικτυακές πλατφόρμες.

Επίσης, από το 2010 μέχρι και σήμερα το NETWORK κατέχει και την πρώτη θέση (No.1 Top Ranking UCAS School in Greece), όσον αφορά στον αριθμό εισαγωμένων φοιτητών κατ’ έτος, από την Ελλάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο για Σπουδές Α’ Πτυχίου (Bachelor).

Παρέχουμε Εκπαίδευση Υψηλής Ποιότητας
Επικεντρωνόμαστε σε Κάθε Άτομο Ξεχωριστά
Υποστηρίζουμε Ολοκληρωμένα τους Εκπαιδευτικούς και Επαγγελματικούς σας Στόχους
Κοπιάζουμε για τη Μέγιστη Ωφέλεια των Σπουδαστών μας
Πιστεύουμε στις Μακροχρόνιες Σχέσεις Συνεργασίας

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK ειδικεύεται στην παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και απευθύνεται σε ένα εξειδικευμένο τομέα της εκπαίδευσης που απαιτεί εξαιρετική τεχνογνωσία και ικανότητα οργάνωσης διαδικασιών.

Αποστολή του NETWORK είναι η ουσιαστική προετοιμασία των Σπουδαστών του για το Πανεπιστήμιο σε συνδυασμό με την επίτευξη του ιδεατού συνδυασμού επίλυσης πολύπλοκων προβλημάτων και την παροχή πραγματικού service, στόχοι τους οποίους αποδεδειγμένα επιτυγχάνει με συνέπεια από το 1991.

Απόδειξη είναι η επίτευξη όλο και μεγαλύτερων επιτυχιών και κατακτήσεων, καθώς και η Πανελλήνια και Διεθνής αναγνώριση του Ομίλου NETWORK στον τομέα της εκπαίδευσης.

Χαρακτηριστικό της δυναμικής αυτής είναι ότι στις 7 από τις 15 δραστηριότητές του, ο Όμιλος NETWORK κατέχει την κυρίαρχη θέση του Leader.

Κάθε χρόνο εμπιστεύονται και αναθέτουν το Μέλλον τους στον Όμιλο NETWORK πάνω από 1,000 υποψήφιοι και εκπαιδευόμενοι, γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι οι δεσμεύσεις μας προς τους Σπουδαστές μας  βρίσκουν ανταπόκριση και επιβράβευση μέσω της επιτυχίας τους αλλά και των συστάσεών τους προς άλλους υποψηφίους.

Η Ιστορία του NETWORK

Το NETWORK ξεκίνησε το 1991 ως Κέντρο Προετοιμασίας φοιτητών που σκόπευαν να εισαχθούν σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών στο Εξωτερικό και μέσα στα επόμενα χρόνια επεκτάθηκε με εξαιρετική επιτυχία και στις υπόλοιπες δραστηριότητες που προσφέρει σήμερα, έχοντας καταφέρει να ξεφύγει από την οργανωτική δομή και λογική ενός συνοικιακού φροντιστηρίου από τα πρώτα 3 χρόνια της ίδρυσης της.

Το NETWORK αποτελεί πλέον έναν Οργανισμό που απασχολεί πάνω από 40 άτομα προσωπικό και συναντά σε ετήσια βάση πάνω από 2,000 άτομα για ενημέρωση και συμβουλευτική σε θέματα ανώτατης Εκπαίδευσης, επιλογών Καριέρας και προετοιμασίας Σπουδών.

Το 1998 ιδρύθηκε το παράρτημα της Θεσσαλονίκης, το οποίο μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να προσελκύσει έναν τεράστιο όγκο ενδιαφερομένων και να συνεισφέρει σημαντικά στη δημιουργία ενός ισχυρού National Brand.

Το NETWORK Θεσσαλονίκης αποτελεί τον πλέον διαδεδομένο εκπαιδευτικό φορέα της συμπρωτεύουσας όσον αφορά στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Το 2005 ο Όμιλος NETWORK διεύρυνε τις δραστηριότητες του περαιτέρω, στο χώρο της διδασκαλίας Αγγλικών και παροχής Σεμιναρίων, ενώ ταυτόχρονα δόθηκε η ευκαιρία σε 3 συνεργάτες να συμμετέχουν στο Εταιρικό σχήμα με αποτέλεσμα την ισχυροποίηση της Εταιρείας σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού.

Το 2006 ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επεκτάσεων τόσο όσον αφορά στους χώρους όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό. Αυτή τη στιγμή το NETWORK εκτείνεται σε περισσότερα από 1,200 τμ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας 12 πλήρως εξοπλισμένα Αμφιθέατρα με Ακαδημαϊκές προδιαγραφές διδασκαλίας, 6 εργαστήρια υπολογιστών, 4 αίθουσες συναντήσεων και διδασκαλίας για μικρά groups σπουδαστών, 3 καφέ για διαλείμματα και 14 χώρους γραφείων συμβούλων και διοικητικών.

Το NETWORK είναι Οργανισμός Πανελλήνιας εμβέλειας και δυναμικής και παρέχει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών, διαθέτοντας το στελεχιακό δυναμικό και την εμπειρία που χρειάζεται, με αποτέλεσμα κάθε εκπαιδευόμενος έχοντας μείνει εξαιρετικά ευχαριστημένος, να συστήνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Ομίλου πολλαπλά σε βάθος χρόνου.

Το βασικό πλεονέκτημα που παρέχει το NETWORK σε όσους συνεργάζεται, είτε πρόκειται για μαθητές ή φοιτητές, είτε για στελέχη ή εταιρείες, είναι:

η Εγγύηση Προσωπικής Ενασχόλησης και Φροντίδας του Εκπαιδευόμενου,
σε συνδυασμό με Ποιοτική Εκπαίδευση, Διοικητική υποστήριξη και 100% Επιτυχία.

 

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ NETWORK

1. Test Preparation:  IELTSGMATGRETOEFL, SAT, UCAT, LNAT προγράμματα προετοιμασίας (www.ielts.grwww.network.gr)

2. Full Service: & Applications Service for the EU, UK and USA , Υπηρεσίες Αιτήσεων και Διεκπεραίωσης Διαδικασιών για Μεταπτυχιακούς φοιτητές (www.fullservice.gr)

3. Coaching & Education Consulting Services for the EU, UK, USA & Greece, Υπηρεσίες συμβουλευτικής για τελειόφοιτους που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό (www.network.gr)

4. IELTS Exams Registration Centre - British Council Partner School - Επίσημο Κέντρο Εγγραφών για τις εξετάσεις IELTS, σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο

5. IELTS Official Test Centre for Computer Based Exams - British Council Partner School - Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο για εξετάσεις IELTS μέσω Υπολογιστή, σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο

6.ETS Authorized Exam Center: Πιστοποιημένο/Επίσημο Εξεταστικό κέντρο των Διεθνών Εξετάσεων TOEFL iBT  (www.network.gr)

7. 4WProGrafix Computer Training, Εκπαίδευση Υπολογιστών: ECDL Core, ECDL Expert, CorelDraw, Photoshop, Dreamweaver, Flash, 3D Studio Max.  (www.wwww.gr) (www.prografix.gr)

8. ECDL Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο (www.ecdlcore.grwww.ecdlexpress.grwww.ecdlexpert.gr)

9.  Bonus Seminars: Professional Seminars and Continuing Education, Εξειδικευμένα Σεμινάρια για επαγγελματίες και Εταιρείες (www.bonusseminars.com)

10. Abbey College UK: Αποκλειστική εκπροσώπηση, English Language Courses in Britain, Θερινά τμήματα Εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας στην Αγγλία (www.abbeycollege.gr)

11. thePro: Κέντρο Ξένων Γλωσσών με εξειδίκευση στα πτυχία Proficiency (www.thepro.gr)

12. AQA GCE Exam Board - International Exam Center (Reg. #74545), Διεθνές Εξεταστικό Κέντρο για τις εξετάσεις πρόσβασης στα Βρετανικά ΑΕΙ.

13. Foundation Courses - Officially Recognized Access courses to British Universities for a First Degree, Αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Πρόσβασης και Προετοιμασίας για πτυχίο ΑΕΙ στην Βρετανία (www.networkfoundation.gr)

14. UCAS Officially Registered School, Επίσημα Αναγνωρισμένη Κέντρο Διαχείρισης On-line Αιτήσεων
(αντίστοιχο του ελληνικού Μηχανογραφικού) για τα Βρετανικά Πανεπιστήμια (Reg. #48410)

15.  NETWORK Medical (Αγγλόφωνες Σπουδές Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής, Φυσικοθεραπείας) (www.networkmedical.gr/)

ΑΘΗΝΑ

Βασ. Σοφίας 84, Έναντι Μεγάρου Μουσικής
Τηλ.: 2107488131, Whatsapp:6948783370, athens@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 09:30 - 21:30 ΣΑ: 10:00 - 17:00

Θεσσαλονίκη

Παύλου Μελά 18 & Τσιμισκή, Διαγώνιος
2310240394, Whatsapp:6948783370, salonica@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 10:00 - 22:00 ΣΑ: 10:00 - 17:00