Τι λένε οι μαθητές μας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Network για την μέχρι στιγμής συνεργασία μας, καθώς και για την συμβολή του στην απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων στο ζήτημα της επιλογής του απαραίτητου μεταπτυχιακού προγράμματος. Ευελπιστώ στο μέλλον την απαραίτητη βοήθεια σας σε κάθε ζήτημα που θα με απασχολήσει.

Χρήστος Ρ.

Ευχαριστώ πολύ τον εκπαιδευτικό όμιλο Network για όλη την βοήθεια! Ιδιαίτερα ευχαριστώ την κ. Λόραμ, είμαι ευγνώμων για τις άμεσες απαντήσεις και λύσεις στα αιτήματα μου. Σίγουρα αν καταφέρω να επιτύχω τους στόχους του διδακτορικού θα είστε σπουδαίοι παράγοντες.

Ευγενία Ν.

Ο επαγγελματισμός και η ευσυνειδησία σας σε συνδιασμό με την θερμή υποδοχή και το ευχάριστο περιβάλλον προετοιμασίας είναι αυτά που πιστεύω ότι θα συντελέσουν στην επίτευξη του στόχου μου δηλ. Στο μεταπτυχιακό MBA στο Cambridge ( Anglia Ruskin L.A.B.S). Σας ευχαριστώ για όλα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Τσιτσιρίκο, κ. Σιάτρα, κ. Λόραμ, κ. Κλάδη και κ. Μήτσικα

Αντωνία Π.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα στον όμιλο Network που με βοήθησαν να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Ευχαριστώ, πολλή αγάπη

Νέλη Μ.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα όσα μου προσφέρατε εδώ στο NETWORK και καθηγητές και σύμβουλοι καθώς χωρίς εσάς ένα όνειρο δεν θα γινόταν πραγματικότητα.

Με αγάπη, Εβίτα Β.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς για όλη τη βοήθεια και την υποστήριξη το Network και τους καθηγητές αλλά και τους συμβούλους. Με βοηθήσατε να επιτύχω τους στόχους και τα όνειρα μου ξεπερνώντας τα εμπόδια. Το όνειρο μου για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό απέκτησε σάρκα και οστά.

Γεωργία Α.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλη τη βοήθεια και την υποστήριξη που πήρα τόσο από τους καθηγητές όσο και από τους συμβούλους του Network! Εύχομαι καλή συνέχεια στο υπέροχο έργο που κάνετε.

Βασιλική Γ.

Σαε ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη συνεργασία και που με στηρίξατε να καταφέρω έναν τόσο δύσκολο στόχο σε τόσο δύσκολη περίοδο.

Μαρία Τ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του Network για όλα όσα μου πρόσφεραν, καθώς και για το πόσο εύκολη έκαναν μια διαδικασία αιτήσεων για μεταπτυχιακό η οποία αρχικά φάνταζε πολύ δυσνόητη και δύσκολη.

Ορέστης Τ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και τη πολύτιμη βοήθεια που μου προσφέρατε και κυριώς για την αμεσότητα στην επικοινωνία και στην ανταπόκριση. Καλή συνέχεια σε όλη την ομάδα!

Γιώτα Κ.

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας! Η συνδρομή και η καθοδήγηση τόσο των συμβούλων όσο και των καθηγητών με βοήθησαν να επιλέξω το μεταπτυχιακό μου! Συνεχίστε το πολύτιμο έργο σας!

Μαρία Μ.

Ευχαριστώ πολύ για όλα!Psychologist<3

Ελισσάβετ. Σ.

GMAT 730- Thank you!

Κωνσταντινος Π.

"Network September 2017! Gmat 710! Gong for Finance. Hoping for a good cooperation in the Future."

Konstantinos

England here I come <3

Olga xx

Σκίσαμε και στο ielts!! Thank you Network!

Κωνσταντινος Π.

"November 2015
TOEFL 111/120 IN 1 MONTH!
Thank you network! :)"

Χαρα Κ.

"Ielts 7
Gmat 640
Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν!!Πάμε Tilburg! "

Στέλιος Γκ.

"Gmat 810!
Σας ευχαριστώ!"

Χρήστος Ν.

"Μετά από τόση προσπάθεια και από την πλευρά σας και από τη δική μου ήρθε η ώρα να σας ευχαριστήσω για όλα!! Ήταν μια πολύ όμορφη συνεργασία, επικοινωνία, παρέα και εμπειρία. Συγχαρητήρα για τη δουλειά σας! Οι καθηγητές υπέροχοι! Απίστευτη οργάνωση και επαγγελματικότητα!"

Νατάσα Κ.

Ευχαριστώ πολύ για την τόσο οργανωμένη γνώση που παρείχε. Α! και πάντα θα λέω πόσο όμορφο είναι το κτίριο σας. Λατρευτό!

Ανθή Α.

Μετά από ατελείωτα ξεν'υχτια διαβάσματος και έπειτα από πολλές επισκέψεις σε αυτό το χώρο, έφτασε αυτή η στιγμή στο τέλος της. Όλοι οι καθηγητές αξιόλογοι και το φροντιστήριο με τις καλύτερς υποδομές. Όλα όμορφα.

Νικολέτα Χ.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τις γνώσεις που μου προσφέρατε. Είστε όλοι καταπληκτικοί!!

Μαρία Γ.

Ευχαριστώ πολύ για όλα!!

Αντωνία Κ.

"Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρί, με λίγο άγχος αλλά και κέφι και ωραία παρέα. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές για τη στήριξη..."

Φωτεινή Π.

Συγχαρητήρια στην υπέροχη ομάδα σας αλλά και στον μοναδικό τρόπο που καταφέρατε να μας μεταδώσετε τη γνώση σας με ιδιαίτερη φροντίδα έτσι ώστε να πετύχει ο καθένας από εμάς το στόχο του!!! Πάνω απόλα ευχαριστούμε πολύ για την επιμονή, την υπομονή, τη στήριξη και τη βοήθεια σας but most of all για την μοναδική παρέα σας συνοδοιπόρο στην προσπάθεια μας...Thank you so much!

Stella T.

Στόχος επιτεύχθη! Ολλανδία Here I come! (Gmat 660)

Αλέξανδρος Α.

Καταπληκτικοί καθηγητές και γραμματείς!

Κώστας Π.

Ευχαριστώ πολύ για όλα!! Πραγματοποιήσατε έναν στόχο που πριν από εσάς φάνταζε μακρυνός. Χίλιες φορές να έδινα, εδώ θα ερχόμουν!Ευχαριστώ ιδαίτερα τον Nick!

Σοφία!

Ευχαριστώ πολύ πολύ όλους! Τόσα χρόνια προσπαθούσα και ξαναπροσπαθούσα και επιτέλους βρήκα το καλύτερο φροντιστήριο. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές. <3

Κατερίνα Σ.

"Statement 1- Alone is sufficient! Επιμονή, καλή προετοιμασία, support =>Netwok Ευχαριστώ πολύ!"

Χριστοδούλη.

ielts 8!! Thanks to Alex and Fanis! Ολλανδία here I come!!!

Χαρά Φ.

Μεγάλη αίσθηση οργάνωσης και αυτό οδηγεί στην αίσθηση ασφάλειας! Ό,τι διαβάζω ξέρω ότι θα με βοηθήσει. Κάθε συμβουλη των καθηγητών πραγματικά πιάνει.Ευχάριστο κλίμα. Όλα οδηγούν θετικά προς την επιτυχία.The best of the best!

Δημήτρης Σ.

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα και πιο πολύ για την επιτυχία μας.

Στέλιος - Έφη

Εξαιρετικοί καθηγητές. Άριστη οργάνωση. Σας ευχαριστώ για όλα. Υπόσχομαι να σας διαφημίζω εφ'όρου ζωής.

Μαρία Π.

Thanks a lot for everything! You are the best!!

Marini

Thank you a lot. It was the best year ever…!

Katerina K.

Ευχαριστώ για όλα. Συνεχίστε έτσι! Είστε όλοι τέλειοι!

Κατερίνα Α.

Μου δώσατε την ευκαιρία να πάω Αγγλία και ευχαριστώ πολύ για αυτό!

Αθηνά Κ.

Καταπληκτική ατμόσφαιρα! Ξανά αγάπησα τα αγγλικά!!!

Αμαλία

Σας ευχαριστώ πολύ που έχετε υπάρξει μεχρι στιγμής αρωγοί στην επύτευξη του στόχου μου για το μεταπτυχιακό μου.

Άγγελος Κ.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους καθηγητές, κ. Άλεξ και Απόστολο για τις πολύτιμες συμβουλές τους, την καθοδήγησή τους και τον μοναδικό τους τρόπο για την επιτυχία μου στο Academic IELTS. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και το υπόλοιπο team του NETWORK για την υποστήριξη και τις υπηρεσίες του, και συγκεκριμένα την κ. Phyllis για τις αιτήσεις και τον χρόνο της.
IELTS
Reading: 9
Listening : 9
Writing: 7
Speaking: 8
Overall: 8

Ιωάννης Μ.

Ευχαριστώ όλου σας θερμά για την πολύτιμη βοήθεια όλο αυτό το διάστημα. Είμαι ευγνώμων σε όλη την ομάδα του NETWORK

Γιώργος Κ.

Ευχαριστώ για τον άρτιο τρόπο προετοιμασίας μου αναφορικά με τις εξετάσεις GMAT . Ειδικότερα, για το υψηλό επίπεδο και την προθυμία του διδακτικού προσωπικού, την πάντοτε διαθέσιμη υλικοτεχνική υποδομή και τον άψογο τρόπο επικοινωνίας με το διοικητικό ανθρώπινο δυναμικό του κέντρου.

Γιώργος Σ.

Ευχαριστώ πολύ το NETWORK και τους καθηγητές μου κ. Σιάτρα και κα. Ζαχαροπούλου για την πολύ καλή προετοιμασία και βοήθεια που μου έδωσαν για το GMAT . Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους μελλοντικούς μαθητές και πάντα επιτυχίες για το NETWORK!
GMAT : 760

Γεώργιος Χ.

Ευχαριστώ πολύ το NETWORK και ειδικά τον κ. Σιάτρα που με την στήριξη και την πολύτιμη βοήθειά του κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!

Κατερίνα Π.

Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν βγήκα το Pearson Professional Center ήταν να περάσω από το NETWORK να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν να καταφέρω να πάω τόσο καλά. ( 720 )

Σώτος Δ.

Ευχαριστώ πολύ το NETWORK για την προσφορά του στην επιτυχία μου στο GRE. Συνέβαλε σημαντικά στην βελτίωση μου. Είμαι ευγνώμων ! ( 168 / 170 Quant / 156 / 170 Verbal )

Βαγγέλης Π.

Πολλά ευχαριστώ στο NETWORK και τους καθηγητές του που με βοήθησαν να πετύχω το στόχο μου , RSM καθώς και για τη μεγάλη τους υποστήριξη κατά τη διάρκεια των μαθημάτων αλλά και των αιτήσεων.
Ο μαθητής σας

Γεώργιος Π.

Ευχαριστώ θερμά το NETWORK και ειδικά τον κύριο Σιάτρα και την κυρία Μπατσακούτσα που με βοήθησαν να κάνω αυτή την τόσο δύσκολη και σημαντική προετοιμασία.

Ευαγγελία Κ.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθειά σας καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας για την πραγματοποίηση των μεταπτυχιακών σπουδών μου στο πανεπιστήμιο που στόχευα εξ΄αρχής και χάρη σε σας κατάφερα να γίνω δεκτή.

Αλεξάνδρα Μ.

Ήταν μια ωραία εμπειρία , οι καθηγητές και οι συμμαθητές επίσης, ελπίζω να το ξανακάνουμε κάποια στιγμή! Καλή συνέχεια σε όλους δεν θα τα κατάφερνα χωρίς εσάς! ( GMAT 660 )

Κυριάκος Χ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο NETWORK για την συνεργασία, την άμεση εξυπηρέτηση και το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Σοφία – Άννα Χ.

Ευχαριστώ το NETWORK για την ευκαιρία που μου έδωσε να καταφέρω να επιλέξω το πανεπιστήμιο που με αντιπροσωπεύει! Με εκτίμηση

Αφροδίτη Π.

Το NETWORK συνέβαλλε σε ένα μεγάλο σκοπό για την αποδοχή μου στο πανεπιστήμιο. Η βοήθεια του κ. Σιάτρα και οι συμβουλές του αποδείχθηκαν απαραίτητες για την αποδοχή όσο και για την επιλογή μου.
Ευχαριστώ θερμά όλους!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω απ’ το βάθος της καρδιάς μου τους καταπληκτικούς αυτούς ανθρώπους, που με βοήθησαν και με στήριξαν , με όλη τους τη διάθεση κ’ το χαμόγελο, να πετύχω τους στόχους μου!
Σας ευχαριστώ για όλα,

Ελευθερία Τ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του NETWORK για την συντονισμένη πορεία της προετοιμασίας μου και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον κ. Σιάτρα για την υπομονή, τις συμβουλές του και πάνω απ’ όλα την θέληση του να με βοηθήσει να κατακτήσω τους στόχους μου! Η συμβολή του NETWORK σε αυτό το μεγάλο βήμα στην ζωή μου ήταν μεγάλη. Καλή συνέχεια στην ομάδα.

Κατερίνα Μ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και μέσα από την καρδιά μου όλη την ομάδα του NETWORK που με την πολύτιμη βοήθειά τους μπόρεσα να κάνω ένα από τα όνειρα μου πραγματικότητα και να πάω για μεταπτυχιακό στην Βαρκελώνη. Εύχομαι από καρδιάς ότι καλύτερο και πάντα επιτυχίες. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Σιάτρα που με τις συμβουλές του όχι μόνο σε εκπαιδευτικά θέματα αλλά σε καταστάσεις που αφορούν την ίδια τη ζωή μου έδωσε τις κατάλληλες συμβουλές ώστε να μπορέσω να πετύχω τους στόχους μου.
Σας ευχαριστώ για όλα,

Ανδρέας Κ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για όλα που με μάθατε να σκέφτομαι και να διαβάζω για την πιο δύσκολη εξέταση στα 24 μου χρόνια.

Νικόλας Ε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον όμιλο NETWORK για την πολύτιμη βοήθεια του σε μια πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή μου, τις μεταπτυχιακές μου σπουδές! Όλοι υπήρξαν πολύ θερμοί και υποστηρικτικοί και τους ευχαριστώ θερμά γιαυτό! Καλή συνέχεια

Δήμητρα Κ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά τον εκπαιδευτικό όμιλο NETWORK για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη που μου έδειξαν. Ιδιαίτερα, η συνεισφορά του κ. Σιάτρα ήταν καταλυτική και ανεκτίμητη στο να πετύχω τους στόχους μου. Εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθεια όλων και ό,τι καλύτερο στο έργο τους. Συνεχίστε να μοιράζετε χαμόγελα!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον όμιλο NETWORK για τη συνεργασία, τη βοήθεια και την καθοδήγηση τόσο στα μαθήματα όσο και στη διαδικασία των αιτήσεων. Ο στόχος επετεύχθη. Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον κ. Σιάτρα , τον κ. Μάνο και την Αλεξία για την βοήθεια τους. Συνεχίστε το έργο σας με τον ίδιο ενθουσιασμό έτσι ώστε και άλλα παιδιά στο μέλλον να πετύχουν τους στόχους τους όπως και γω. Σας ευχαριστώ και πάλι και σας εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Ευχαριστώ τον όμιλο NETWORK για την βοήθεια και στήριξη τόσο για τις εξετάσεις IELTS όσο και στη διαδικασία αιτήσεων. Συνεχίστε έτσι, να βοηθάτε με ενθουσιασμό τους φοιτητές. Για εμένα ο στόχος επετεύχθη και το κεφάλαιο αυτό κλείνει! Καλή επιτυχία στους επόμενους!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον όμιλο NETWORK και προσωπικά τον κύριο Δ. Σιάτρα για το άκρως επαγγελματικό τρόπο διδασκαλίας και την μεταδοτικότητά του. Χωρίς την αμέριστη βοήθεια του θα είχα καταφέρει να ξεπεράσω τον στόχο στις εξετάσεις IELTS. Επίσης, θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω την Αναστασία στη γραμματειακή υποστήριξη για τον επαγγελματισμό και την υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία των μαθημάτων και των mock test. Συνεχίστε έτσι, με τον ίδιο ενθουσιασμό, υψηλό επίπεδο και επαγγελματισμό και θα παραμείνετε στην κορυφή. Να είστε σίγουροι ότι από την δική μου πλευρά, θα είναι χαρά μου να συστήσω μελλοντικούς υποψηφίους που σκοπεύουν να δώσουν IELTS για να έρθουν να τους βοηθήσετε να σκίσουν.
Καλή συνέχεια και ευχαριστώ για όλα

Βασίλειος Κ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εκπαιδευτικό όμιλο NETWORK και δη την κ. Αλεξία και τον κ. Σιάτρα για την συνεργασία, βοήθεια και υποστήριξη τους στις αιτήσεις για Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Οι συμβουλές και υποδείξεις τους ήταν καταλυτικές και στο σύνολο των 7 αιτήσεων δεν υπήρξε ούτε μια απόρριψη. Ευχαριστώ πολύ

Ερμής Γ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εκπαιδευτικό όμιλο NETWORK και ιδιαίτερα τον κ. Σιάτρα για τη συνεργασία και η συνδρομή του στην επίτευξη του στόχου μου. Ευελπιστώ πως στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν όταν θα χρειαστεί να υλοποιήσω τα επόμενα βήματα στην καριέρα μου.

Φίλιππος Κ.

Η εμπειρία μου στο NETWORK ήταν από τις καλύτερες που θα μπορούσα να ελπίζω. Ο καλύτερος δυνατός τρόπος προετοιμασίας για το IELTS , με προσωπική βοήθεια , ενδιαφέροντα μαθήματα και topics . Συγκεκριμένα ευχαριστώ πολύ την κ. Αλεξία για την βοήθεια στην προετοιμασία για το μεταπτυχιακό μου και την γραμματεία καθ’ όλη τη διαδικασία.

Κατερίνα Μ.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον εκπαιδευτικό όμιλο NETWORK και κυρίως τον κύριο Σιάτρα για την πολύτιμη βοήθεια του όλο αυτό το διάστημα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να κάνεις αιτήσεις μόνο σε 3 πανεπιστήμια και να σε δέχονται και τα 3! Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και στο μέλλον οι δρόμοι μας να διασταυρωθούν ξανά.
Ευχαριστώ για όλα

Παναγιώτα Τ.

It’s been a really special experience being part of the NETWORK team. “ merry meet & merry part”

Μαίρη Τ.

Θα ήθελα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους στο NETWORK , ήσασταν υπέροχοι. Είχαμε εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, τρομερά ευγενικοί και εξαιρετικοί σαν άνθρωποι!!! Συγχαρητήρια μέσα από τα βάθη της ψυχής μου κάνετε τα όνειρα των νέων ανθρώπων πραγματικότητα! Κάνετε κάτι τρομερό!

Αντώνης – Συμεών Τ.

Ευχαριστώ πολύ για κάθε βοήθεια που μου προσφέρατε και ήσασταν δίπλα μου σε όλο τον δρόμο προς Αγγλία!

Νεκτάριος Β.

Είμαι πραγματικά ευγνώμων και τυχερός που έγινα μέλος στην οικογένεια του NETWORK , ανάμεσα σε υπέροχους ανθρώπους και επαγγελματίες, οι οποίοι με βοήθησαν να πραγματοποιήσω τον στόχο μου για σπουδές στο εξωτερικό. Κυρία Αλεξία είστε καταπληκτική. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου που με προετοίμασαν για την βέλτιστη γνώση της Αγγλικής. Ό,τι καλύτερο πάντοτε. Σας ευχαριστώ από καρδιάς

Νικηφόρος Γ.

Η ζωή είναι ένα υπέροχο και μεγάλο ταξίδι. Και όπως όλα τα ταξίδια, κάποτε αρχίζουν και κάποτε τελειώνουν. Τώρα αρχίζει το δικό μου ταξίδι. Ξεκινάει με ένα εισιτήριο για Αγγλία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι με περιμένει ακόμα, δε φοβάμαι και το περιμένω με ανυπομονησία. Όπως λέει και ο Καβάφης, ( μιας και γω δεν είμαι καλός στο γραπτό λόγο...), - Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να ναι μακρύς ο δρόμος , γεμάτος δυσκολίες , γεμάτος γνώση....Αυτό περίμενα μια ζωή για την αυτοπραγμάτωση μου, να ζήσω ένα ταξίδι. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε το ticket
Ο δικός σας, με απέραντη αγάπη

Αντώνης Τ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπέροχους ανθρώπους του NETWORK για όλη την βοήθεια , τις συμβουλές και την στήριξη καθ’όλη την διάρκεια των μαθημάτων και κατά την διαδικασία των αιτήσεων για μεταπτυχιακό. Δύσκολα συναντάει κανείς εκτός από εξαιρετικούς επαγγελματίες τόσο καλούς ανθρώπους. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα για την συνέχεια και ελπίζω να ανταμώσουν ξανά οι δρόμοι μας. P.S Σίγουρα θα σας φέρω δωράκια όταν γυρίσω για διακοπές στην Ελλάδα
Με πολύ αγάπη

Γιώργος Μ.

Το ευχαριστώ είναι μια μικρή λέξη για όλα αυτά που μου δώσατε τον τελευταίο χρόνο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λέξη να περιγράψω το πως νιώθω για το ιδιαίτερο και πρωτόγνωρο ταξίδι το οποίο ετοιμάζομαι να ακολουθήσω χάρη σε σας. Οι συμβουλές σας και η συμβολή σας ήταν και είναι ανεκτίμητη. Είστε υπέροχοι, συνεχίστε να πραγματοποιείτε όνειρα

Ιουλία ( Λίλη ) Γ.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους του NETWORK που με βοήθησαν να επιτύχω τους στόχους μου και με στήριξαν από την αρχή του ταξιδιού μέχρι το τέλος του.

Σπύρος Μ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εκπαιδευτικό όμιλο NETWORK γιατί με έκανε να πιστέψω πως ποτέ δεν είναι αργά και κυρίως όταν υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος που ανοίγεται μπροστά! Κλείνοντας θα ήθελα να σας αφιερώσω την φράση που πίστεψα περισσότερο υπό την καθοδήγησή σας “ ο δρόμος της επιτυχίας είναι πάντα υπό κατασκευή”
Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια!

Νικόλαος – Παναγιώτης Τ.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλο τον όμιλο NETWORK και στον κύριο Σιάτρα για την τόσο πολύτιμη βοήθειά τους σε ό,τι αφορά στις σπουδές μου και τις επιλογές μου για το μέλλον. Η καθοδήγησή τους ήταν καθοριστική και εξαιρετικά χρήσιμη.

Μιχάλης Π.

Σας ευχαριστώ όλους ξεχωριστά για την στήριξή σας και την βοήθειά σας στο να κάνω ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων μου. Εύχομαι να είστε πάντα καλά και να συνεχίσετε το έργο σας.
Καλό καλοκαίρι
Με τεράστια εκτίμηση

Λυδία Π.

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου παρείχατε όλο αυτό το διάστημα
Με εκτίμηση

Αικατερίνη Δ.

Η βοήθεια σας και η παρουσία σας ήταν πολύ σημαντική για μένα.
Το ταξίδι τώρα ξεκινάει

Δήμητρα Μ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον εκπαιδευτικό όμιλο NETWORK για όλη τη βοήθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου για το UCL. Η κυρία Αλεξία και ο κύριος Σιάτρας ήταν δίπλα μου σε ότι τους χρειάστηκα και με υποστήριζαν συνεχώς, ακόμα και αν τους “έπρηξα” λιγάκι. Χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Ήταν όλα υπέροχα!

Μανώλης Ξ.

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα! Η βοήθεια σας ήταν πολύτιμη και ήσασταν πάντα δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα.
Συγγνώμη που σας ταλαιπώρησα τόσο όλον αυτό τον χρόνο!

Χριστίνα Τ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το NETWORK για την συμβολή του στην απόκτηση γνώσεων και την προσφορά θέσης στο πρόγραμμα που με ενδιέφερε πάντα με επαγγελματισμό και σωστή προσέγγιση.
Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος!

Γιάννης Α.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήσασταν ένα τόσο σημαντικό κομμάτι , σε όλη αυτή τη διαδικασία , μέσα από την οποία θα κάνω πραγματικότητα τους στόχους μου. Ειδικά τη κ. Αλεξία και τη κ. Phillys , σας ευχαριστώ για όλα!! Δεν σας ξεχνάω.... θα μαθαίνετε νέα μου!

Ειρήνη Γ.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ, στον εκπαιδευτικό όμιλο “NETWORK” για τη συμπόρευση στο νέο μου ξεκίνημα για σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία. Ειδικότερα θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα. Αλεξία και την κα. Phyllis που σε ό,τι χρειάστηκα ήταν δίπλα μου, απαντούσαν ταχύτατα σε κάθε μου αίτημα και δεν με άφησαν στιγμή να νιώσω ανασφάλεια σχετικά με το άγνωστο νέο κύκλο που ανοίγεται μπροστά μου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την γραμματεία , η οποία βοηθούσε ταχύτατα και εξυπηρετούσε όλους τους μαθητές του NETWORK.

Κατερίνα Β.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε έναν σπουδαίο εκπαιδευτικό όμιλο, τον όμιλο “NETWORK” , που στάθηκε αρωγός στο καινούργιο ξεκίνημα της ζωής μου αλλά και εκατοντάδων κάθε χρόνο νέων που αναζητούν ένα καλύτερο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μέλλον. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κυρία Αλεξία που κατεύθυνε την προσπάθεια μου από τον περασμένο Ιανουάριο. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Phyllis που εργάστηκε πάνω στις αιτήσεις μου με επιμέλεια και αμεσότητα, για να καταφέρω να αποδεχθώ την πρόταση του City University of London (LLM in maritime law). Ευχαριστώ τους καθηγητές μου στο IELTS courses που με βοήθησαν σε σύντομο χρόνο να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του IELTS παρά τον περιορισμένο χρόνο που διέθετα. Τέλος ένα θερμό ευχαριστώ στα κορίτσια της γραμματείας που ήταν πάντα πρόθυμα να μας εξυπηρετήσουν. Ευχαριστώ για όλα. Χωρίς το NETWORK η όλη διαδικασία θα ήταν ένα βουνό. Το ευχαριστώ είναι λίγο!! Πάντα επιτυχίες και διακρίσεις στο NETWORK!

Μάριο Χ.

ΑΘΗΝΑ

Βασ. Σοφίας 84, Έναντι Μεγάρου Μουσικής
Τηλ.: 2107488131, Whatsapp:6948783370, athens@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 09:30 - 21:30 ΣΑ: 10:00 - 17:00

Θεσσαλονίκη

Παύλου Μελά 18 & Τσιμισκή, Διαγώνιος
2310240394, Whatsapp:6948783370, salonica@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 10:00 - 22:00 ΣΑ: 10:00 - 17:00