TOEFL® - Εξειδίκευση - Απόλυτα Εξειδικευμένοι Καθηγητές με Σημαντική Εμπειρία στο TOEFL

Απόλυτα Εξειδικευμένοι Καθηγητές με Σημαντική Εμπειρία στο TOEFL

ΑΘΗΝΑ

Αδαμάντιος Σιάτρας (BSc, MSc, PhD)

Έχοντας φοιτήσει στο Κολλέγιο Αθηνών, ο Αδαμάντιος Σιάτρας συνέχισε τις σπουδές του στο Λονδίνο όπου και έζησε για 26 συναπτά έτη. Σπούδασε οικονομικά, ψυχολογία και μαθηματικά στο “Sir John Cass College” του πανεπιστημίου του Λονδίνου και έκανε μεταπτυχιακά στα μαθηματικά στο “Bedford College” του πανεπιστημίου του Λονδίνου, όπου και δίδαξε θεωρία συνόλων ως βοηθός καθηγητή, ενώ στο πλαίσιο των διδακτορικών του σπουδών ασχολήθηκε με την εκπαίδευση καθηγητών, φοιτώντας στο πανεπιστήμιο του Νότινχαμ.

Εργάστηκε για μεγάλη χρονική περίοδο ως καθηγητής στο “Seven Kings High School” και το “Sir John Cass College”, του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Παράλληλα ασχολήθηκε και με δική του επιχείρηση ως ιδιοκτήτης εστιατορίου στο φημισμένο Beauchamp Place του Knightsbridge στο κεντρικό Λονδίνο, και ως μουσικός συνθέτης και κιθαρίστας.

Ο κ. Σιάτρας συμμετείχε σε πολλά μουσικά σύνολα όπως στους «Auto Da Fe» & «Atomic Rooster» πριν δημιουργήσει το δικό του μουσικό συγκρότημα με την ονομασία «Adam Siatras Band», όπου και εμφανίστηκε ως επικεφαλής του jazz-rock προγράμματος στο φεστιβάλ «River Party 1996» της Καστοριάς.

Όταν επέστεψε στην Ελλάδα, ο κ. Σιάτρας ασχολήθηκε ξανά με την εκπαίδευση και τα τελευταία 13 χρόνια είναι Ακαδημαϊκός Διευθυντής στον Όμιλο NETWORK.

Απόστολος Μαυρομμάτης (BA)

Κατέχει τίτλο σπουδών του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διδάσκει Αγγλικά ως δεύτερη/ξένη γλώσσα από το 1996, ενώ από το 2001 εξειδικεύεται στην διδασκαλία ενηλίκων. Ακόμη, συμμετέχει σε προφορικές εξετάσεις γλωσσομάθειας ως εξεταστής. Στο NETWORK διδάσκει TOEFL και IELTS.

Κατερίνα Κεχαγιά, BSc

Η Κατερίνα Κεχαγιά έχει πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με περαιτέρω εξειδίκευση στον τομέα της Λογοτεχνίας και του Πολιτισμού. Έχοντας πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας όλων των επιπέδων, στο Network εξειδικεύεται στη διδασκαλία των ειδικών τεστ TOEFL-IELTS

Απόλυτα Εξειδικευμένοι Καθηγητές με Σημαντική Εμπειρία στο TOEFL

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πάρις Χατζηχαραλάμπους , (BΑ, ΜΑ, Μphil)

Ο Πάρις Χατζηχαραλάμπους, ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στη Φιλοσοφική σχολή, στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αμέσως προχώρησε στο Μεταπτυχιακό στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Φοίτησε επίσης στο Πανεπιστήμιο Sorbonne 1 στο Παρίσι όπου και συνέχισε για δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο.

Κατέχει επάρκεια διδασκαλίας Αγγλικής γλώσσας από τα Πανεπιστήμια του Cambridge και Michigan και επίσης διαθέτει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος Μετάφρασης και Διερμηνείας από την Ελληνική στην Αγγλική γλώσσα.

Με πολυετή εργασιακή εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό, στο NETWORK κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σπουδών έχοντας αποκτήσει κορυφαία εξειδίκευση σε Πανελλήνιο επίπεδο πάνω στην προετοιμασία  του TOEFL Test.

Γιώργος Ψαθάς, (BA, ΜSc)

Ο Γιώργος Ψαθάςκατέχει πτυχίο Πληροφορικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο συνεχίζει για τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση.

Ειδικεύεται στη χρήση διαφορετικών μεθόδων διδασκαλίας, συνεργατικής μάθησης και υποστήριξη της διδασκαλίας από τις νέες τεχνολογίες. Στο NETWORK έχει τη θέση του ακαδημαϊκού συμβούλου στο τμήμα Προετοιμασίας Μεταπτυχιακών σπουδών.

Μαρία Κουδέρη , (BA, ΜA)

Η Μαρία Κουδέρη έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Τουριστικών Επαγγελμάτων και έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα Erasmus του Πανεπιστημίου Preston. Κατέχει άδεια διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας που της χορηγήθηκε από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία σε εταιρείες του εξωτερικού και έχει συμμετάσχει και στις εξετάσεις του Michigan ECCE ως εξεταστής προφορικών.

Στο NETWORK ασχολείται με τη διδασκαλία του πτυχίου IELTS.

Μαρία Μηρτσοπούλου (BA, MA)

Η Μαρία Μηρτσοπούλου γεννήθηκε στις ΗΠΑ.  Ολοκλήρωσε τον προπτυχιακό τίτλο σπουδών  στην Αγγλική γλώσσα το 2001 στο Πανεπιστήμιο Fairfield University στις ΗΠΑ  και το 2003 τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με ειδίκευση στη Διδασκαλία  των Αγγλικών ως δεύτερη γλώσσα (TESOL). Διαθέτει διδακτική εμπειρία (δευτεροβάθμια εκπαίδευση-ΗΠΑ, μετά-δευτεροβάθμια και φροντιστηριακή εκπαίδευση-Ελλάδα) και επαγγελματική πείρα (KPMG-ΗΠΑ). Στο NETWORK, διδάσκει το  γλωσσικό (verbal) κομμάτι του GMAT και GRE και την έκθεση (Analytical Writing Assessment).

Φράγκη Έφη (BA)

Η Έφη Φράγκη σπούδασε Γλωσσολογία και Σύγχρονη Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία, όπως και Αγγλική λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Monash της Αυστραλίας. Έχει ασχοληθεί με τη διδασκαλία Αγγλικών σε διάφορα επίπεδα και έχει εργαστεί και στο εξωτερικό ως κειμενογράφος, σε τοπική εφημερίδα της Μελβούρνης. Στο NETWORK, διδάσκει το  γλωσσικό (verbal) κομμάτι του GMAT και GRE και την έκθεση (Analytical Writing Assessment).

ΑΘΗΝΑ

Βασ. Σοφίας 84, Έναντι Μεγάρου Μουσικής
Τηλ.: 2107488131, Whatsapp:6948783370, athens@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 09:30 - 21:30 ΣΑ: 10:00 - 17:00

Θεσσαλονίκη

Παύλου Μελά 18 & Τσιμισκή, Διαγώνιος
2310240394, Whatsapp:6948783370, salonica@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 10:00 - 22:00 ΣΑ: 10:00 - 17:00