GMAT® - Προετοιμασία - Επαναστατική Μέθοδος Διδασκαλίας GMAT στο NETWORK και η Αποκάλυψη των Μυστικών και των Tricks

Επαναστατική Μέθοδος Διδασκαλίας GMAT στο NETWORK και η Αποκάλυψη των Μυστικών και των Tricks

Το μεγάλο μας ΑΤΟΥ, το οποίο κερδίζουν όλοι οι Σπουδαστές μας, είναι το ότι όλοι εμείς στο NETWORK, έχοντας ερευνήσει σε βάθος, έχουμε επισημάνει και έχουμε αποκωδικοποιήσει όλες τις αλλαγές που έχουν επέλθει πρόσφατα στις εξετάσεις GMAT. Έχοντας εναρμονισθεί και συντονιστεί πλήρως με τη νέα δομή του Test, σας προσφέρουμε μέσα σε κάθε μάθημα την αποκάλυψη κάθε γκρίζου σημείου, “μυστικού” ή Τrick που τυχόν κρύβει το GMAT Test, εξασφαλίζοντας αυτό το ΑΠΟΛΥΤΟ (και συνάμα Παγκόσμιο)  ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ. Μόνο για τους Σπουδαστές του  NETWORK.

Η παρακολούθηση μίας τάξης προετοιμασίας GMAT στο NETWORK εκτός από τις εξειδικευμένες οδηγίες, μαθαίνει τους υποψηφίους να αξιοποιήσουν και όλες τις ικανότητες που πιθανώς να μην υποπτεύονταν ότι διαθέτουν πριν την εκκίνηση του προγράμματος και προκαλεί δημιουργικά τους Σπουδαστές να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους.

Η Μέθοδος του NETWORK

Η διδασκαλία GMAT του NETWORK αποτελείται από τρία σημαντικά συστατικά που οδηγούν κάθε εξεταζόμενο GMAT που ολοκληρώνει το πρόγραμμα του NETWORK στο να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις ικανότητές του και να επιτύχει την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία.

Η μέθοδός μας είναι ένας καλοδουλεμένος συνδυασμός:

  1. συγκεκριμένης διδασκαλίας για το διαγωνισμό,
  2. διδασκαλίας της βασικής υποστηρικτικής θεωρίας, και
  3. ελαχιστοποίησης του χρόνου μελέτης με μοναδικά δημιουργική εκμετάλλευση του χρόνου που κάθε σπουδαστής έχει διαθέσιμο για μελέτη.

Στο NETWORK διδάσκουμε και το απαραίτητο ακαδημαϊκό περιεχόμενο και τη συγκεκριμένη διδακτική νοοτροπία του διαγωνισμού. Οι Σπουδαστές έχουν έτσι και την απαιτούμενη θεωρητική κατάρτιση, αλλά και μαθαίνουν να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο όπως οι ίδιοι οι δημιουργοί του GMAT.

Ταξινομούμε κάθε ερώτηση στις ξεχωριστές κατηγορίες που αντιστοιχούν σε κάθε τύπο ερώτησης.

Η μέθοδός μας παρέχει στο διαγωνιζόμενο την εμπιστοσύνη να διαπραγματευθεί με επιτυχία οποιαδήποτε ερώτηση που μπορεί να προκύψει, επειδή το πρόγραμμά μας υπερβαίνει μίας θεώρησης γενικών τεχνασμάτων, με τη συνολική θεώρηση αυτού του σχετικού μαθηματικού και λεκτικού περιεχομένου που προωθεί την κατανόηση και ενισχύει τη βέλτιστη επίδοση χωρίς σπατάλη χρόνου.

Άμεση Αφομοίωση της Ύλης

Μόλις οι σπουδαστές του NETWORK αποφοιτήσουν από μια τάξη προετοιμασίας GMAT είναι πλήρως εξοπλισμένοι με τις κατάλληλες δεξιότητες και στρατηγικές, βασιζόμενες στη θεωρητική γνώση, για να αντιμετωπίσουν με εμπιστοσύνη οποιονδήποτε τύπο ερώτησης GMAT , από τον πιο βασικό μέχρι τον πιο προηγμένο, ακόμη και ερωτήσεις που ακολουθούν κάποια ασυνήθιστη τροπή.

Οι σπουδαστές μας μαθαίνουν πώς να εφαρμόζουν τις απαιτούμενες θεωρητικές έννοιες στο GMAT αντί να έχουν διδαχθεί μόνο αυτές τις έννοιες. Μαθαίνουν πότε να χρησιμοποιούν και πότε να μην χρησιμοποιούν τις συντομότερες μεθόδους και πότε να εφαρμόζουν τις γρήγορες μεθόδους ανάγνωσης που δεν υποβιβάζουν την κατανόηση. Εν κατακλείδι υπάρχει κάτι πέρα από τη γνώση και τον υψηλό βαθμό που οι σπουδαστές GMAT του NETWORK αποκτούν μέσω του προγράμματός μας: θετική στάση, επιμονή, εμπιστοσύνη και κριτική σκέψη.

ΑΘΗΝΑ

Βασ. Σοφίας 84, Έναντι Μεγάρου Μουσικής
Τηλ.: 2107488131, Whatsapp:6948783370, athens@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 09:30 - 21:30 ΣΑ: 10:00 - 17:00

Θεσσαλονίκη

Παύλου Μελά 18 & Τσιμισκή, Διαγώνιος
2310240394, Whatsapp:6948783370, salonica@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 10:00 - 22:00 ΣΑ: 10:00 - 17:00