Σιώης Αλέξανδρος

Είπε για το NETWORK

“Η εμπειρία μου με το NETWORK ξεκίνησε το χειμώνα του 2010. Από την πρώτη στιγμή οι υπεύθυνοι με έκαναν να αισθανθώ σιγουριά και ασφάλεια. Το περιβάλλον ήταν κάτι περισσότερο από ευχάριστο και όλοι τους με έκαναν να πιστεύω πως έκανα την καλύτερη επιλογή που τους εμπιστεύθηκα κάτι τόσο σημαντικό για μένα. Πέρα από την βοήθεια και υποστήριξη που μου προσέφεραν όσον αφορά τις αιτήσεις μου για το μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, στο NETWORK έκανα και μαθήματα για το IELTS και το GMAT και μπορώ να πω ότι τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένα.

Συμπερασματικά, μπορώ να πω όμως πως πέρα από τη βοήθεια που μου προσέφερε το NETWORK στην διαδικασία των αιτήσεων πέρυσι και στην πορεία που πήρε η ακαδημαϊκή και επαγγελματική μου σταδιοδρομία, τόσο η Λένα όσο και η Αλεξία, ο Γιώργος, ο Πάνος και όλο το υπόλοιπο προσωπικό του οργανισμού ήταν πάντα δίπλα μου σε ό,τι και αν χρειάστηκα.

Ήταν πάντα πρόθυμοι να λύσουν την κάθε μου απορία και να με ανεβάσουν ψυχολογικά όταν είχα κάτι το οποίο με απασχολούσε. Τέλος, στο NETWORK έκανα και φίλους, οι οποίοι γνωρίζω πως ό,τι και αν θελήσω θα σταθούν δίπλα μου, αλλά επίσης θα ήθελα να γνωρίζουν και αυτοί πως και εγώ εάν και όποτε μπορέσω, θα είμαι πρόθυμος να τους βοηθήσω στο μέλλον. ”Σύντομη Βιογραφία

Αυτή τη χρονιά σπούδασα Management and Human Resources στο LSE (London School of Economics and Political Science) καθώς τόσο οι αιτήσεις όσο και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έδωσα για να γίνω αποδεκτός από το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα πήγαν πολύ καλά, χάρη και στη βοήθεια της ομάδας του NETWORK.

Παράλληλα με τις σπουδές μου, έκανα και πρακτική άσκηση σε ένα Βρετανικό υπουργείο (Department for Business, Innovation and Skills), το τελικό αποτέλεσμα της οποίας θα είναι μια εμπεριστατωμένη μελέτη όσον αφορά τη διαχείρηση του ανθρωπίνου δυναμικού τους και θα περιέχει προτάσεις ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Από το Σεπτέμβριο, οπότε και τελειώνει το πρόγραμμα, θα αναζητήσω μια θέση εργασίας σε κάποια πολυεθνική του εξωτερικού ή σε κάποιον διεθνή οργανισμό.

ΑΘΗΝΑ

Βασ. Σοφίας 84, Έναντι Μεγάρου Μουσικής
Τηλ.: 2107488131, Whatsapp:6948783370, athens@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 09:30 - 21:30 ΣΑ: 10:00 - 17:00

Θεσσαλονίκη

Παύλου Μελά 18 & Τσιμισκή, Διαγώνιος
2310240394, Whatsapp:6948783370, salonica@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 10:00 - 22:00 ΣΑ: 10:00 - 17:00