Μέσος Όρος Σπουδαστών μας στο TOP 1% στον Κόσμο !

GMAT 650
TOEFL 103+
GRE 320
IELTS 6,9+

IELTS® - Εξειδίκευση

TOP SCORES

IELTS
Γεώργιος Βάρσος 8.5
Στυλιανάκης Αρμάντος 8.5
Αλεξάνδρου Εμμανουήλ 8.5
Μιχάλης Μάρας 8
Nίκος Νταντής 8
Πηνελόπη Κυβέλου 8
Λάμψιας Αλέξανδρος 8
Διαλυνά Αλεξάνδρα 8
Διαλυνά Λυδία 8
Γρουσοπούλου Αμαλία 8
Λίμπου Καλλιόπη 8
Μπρισίμη Θεοδώρα 8
Πωγωνίδου Αθηνά 8

Με την Εγγραφή σας Εξασφαλίζετε Ιδανική Προετοιμασία και Πρόσθετες Υπηρεσίες

Τα Πλεονεκτήματα της Προετοιμασίας του NETWORK IELTS Preparation Course:

 1. ιδανική προετοιμασία για κορυφαία Scores στις εξετάσεις IELTS, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις επιτυχίες των σπουδαστών μας
 2. προσωπική φροντίδα, αφού όλα τα τμήματα προετοιμασίας IELTS είναι ολιγομελή με μέσο όρο 9 άτομα (Quality Protocol)
 3. σωστή διδασκαλία από εξειδικευμένους καθηγητές με πολυετή εμπειρία, στην προετοιμασία IELTS
 4. academic consulting: Σε όλους τους σπουδαστές μας προσφέρουμε προσωπικές συναντήσεις χωρίς χρέωση, για τη βασική εξειδικευμένη ενημέρωση και πληροφόρηση για τα Πανεπιστήμια, τις ειδικότητες που παρέχουν, το Ακαδημαϊκό τους επίπεδο, το κόστος σπουδών και την αναγνώριση του Πτυχίου τους στην Αγορά Εργασίας
 5. οργανωμένη και πλήρη υποστήριξη για τις Αιτήσεις των Μεταπτυχιακών σας προς τα Πανεπιστήμια μέσω της υπηρεσίας Full Service
 6. λίστες κατάταξης των Πανεπιστημίων γενικά και ανά Ειδικότητα σπουδών
 7. σας υποστηρίζουμε με όλες τις διαδικασίες εγγραφής σας στις Εξετάσεις IELTS
 8. σε περίπτωση που κάποιος σπουδαστής τυχόν δεν επιτύχει το επιθυμητό Scoreμε την 1η εξέταση, του παρέχεται Δωρεάν Πρόγραμμα Επανεξέτασης (Retake), το οποίο περιλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα, Computer Labs, Paper Tests, Vocabulary Check και γενικότερα προσαρμόζεται στις ανάγκες του υποψηφίου χωρίς καμία επιπλέον χρέωση
 9. δωρεάν Ιδιαίτερα Μαθήματα Mini Private Tutorials, τα οποία έχουν σκοπό την ενίσχυση του Speaking κάθε σπουδαστή μας

Απόλυτα Εξειδικευμένοι Καθηγητές με Σημαντική Εμπειρία στο IELTS Test

ΑΘΗΝΑ

Αδαμάντιος Σιάτρας (BSc, MSc, PhD)

Έχοντας φοιτήσει στο Κολλέγιο Αθηνών, ο Αδαμάντιος Σιάτρας συνέχισε τις σπουδές του στο Λονδίνο όπου και έζησε για 26 συναπτά έτη. Σπούδασε οικονομικά, ψυχολογία και μαθηματικά στο “Sir John Cass College” του πανεπιστημίου του Λονδίνου και έκανε μεταπτυχιακά στα μαθηματικά στο “Bedford College” του πανεπιστημίου του Λονδίνου, όπου και δίδαξε θεωρία συνόλων ως βοηθός καθηγητή, ενώ στο πλαίσιο των διδακτορικών του σπουδών ασχολήθηκε με την εκπαίδευση καθηγητών, φοιτώντας στο πανεπιστήμιο του Νότινχαμ.

Εργάστηκε για μεγάλη χρονική περίοδο ως καθηγητής στο “Seven Kings High School” και το “Sir John Cass College”, του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Παράλληλα ασχολήθηκε και με δική του επιχείρηση ως ιδιοκτήτης εστιατορίου στο φημισμένο Beauchamp Place του Knightsbridge στο κεντρικό Λονδίνο, και ως μουσικός συνθέτης και κιθαρίστας.

Ο κ. Σιάτρας συμμετείχε σε πολλά μουσικά σύνολα όπως στους «Auto Da Fe» & «Atomic Rooster» πριν δημιουργήσει το δικό του μουσικό συγκρότημα με την ονομασία «Adam Siatras Band», όπου και εμφανίστηκε ως επικεφαλής του jazz-rock προγράμματος στο φεστιβάλ «River Party 1996» της Καστοριάς.

Όταν επέστεψε στην Ελλάδα, ο κ. Σιάτρας ασχολήθηκε ξανά με την εκπαίδευση και τα τελευταία 13 χρόνια είναι Ακαδημαϊκός Διευθυντής στον Όμιλο NETWORK.

Απόστολος Μαυρομμάτης (BA)

Κατέχει τίτλο σπουδών του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διδάσκει Αγγλικά ως δεύτερη/ξένη γλώσσα από το 1996, ενώ από το 2001 εξειδικεύεται στην διδασκαλία ενηλίκων. Ακόμη, συμμετέχει σε προφορικές εξετάσεις γλωσσομάθειας ως εξεταστής. Στο NETWORK διδάσκει TOEFL και IELTS.

Κατερίνα Κεχαγιά, BSc

Η Κατερίνα Κεχαγιά έχει πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με περαιτέρω εξειδίκευση στον τομέα της Λογοτεχνίας και του Πολιτισμού. Έχοντας πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας όλων των επιπέδων, στο Network εξειδικεύεται στη διδασκαλία των ειδικών τεστ TOEFL-IELTS

Απόλυτα Εξειδικευμένοι Καθηγητές με Σημαντική Εμπειρία στο IELTS Test

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πάρις Χατζηχαραλάμπους , (BΑ, ΜΑ, Μphil)

Ο Πάρις Χατζηχαραλάμπους, ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στη Φιλοσοφική σχολή, στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αμέσως προχώρησε στο Μεταπτυχιακό στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Φοίτησε επίσης στο Πανεπιστήμιο Sorbonne 1 στο Παρίσι όπου και συνέχισε για δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο.

Κατέχει επάρκεια διδασκαλίας Αγγλικής γλώσσας από τα Πανεπιστήμια του Cambridge και Michigan και επίσης διαθέτει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος Μετάφρασης και Διερμηνείας από την Ελληνική στην Αγγλική γλώσσα.

Με πολυετή εργασιακή εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό, στο NETWORK κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σπουδών έχοντας αποκτήσει κορυφαία εξειδίκευση σε Πανελλήνιο επίπεδο πάνω στην προετοιμασία  του TOEFL Test.

Γιώργος Ψαθάς, (BA, ΜSc)

Ο Γιώργος Ψαθάς κατέχει πτυχίο Πληροφορικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο συνεχίζει για τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση.

Ειδικεύεται στη χρήση διαφορετικών μεθόδων διδασκαλίας, συνεργατικής μάθησης και υποστήριξη της διδασκαλίας από τις νέες τεχνολογίες. Στο NETWORK έχει τη θέση του ακαδημαϊκού συμβούλου στο τμήμα Προετοιμασίας Μεταπτυχιακών σπουδών.

Μαρία Κουδέρη , (BA, ΜA)

Η Μαρία Κουδέρη έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Τουριστικών Επαγγελμάτων και έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα Erasmus του Πανεπιστημίου Preston. Κατέχει άδεια διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας που της χορηγήθηκε από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία σε εταιρείες του εξωτερικού και έχει συμμετάσχει και στις εξετάσεις του Michigan ECCE ως εξεταστής προφορικών.

Στο NETWORK ασχολείται με τη διδασκαλία του πτυχίου IELTS.

Μαρία Μηρτσοπούλου (BA, MA)

Η Μαρία Μηρτσοπούλου γεννήθηκε στις ΗΠΑ.  Ολοκλήρωσε τον προπτυχιακό τίτλο σπουδών  στην Αγγλική γλώσσα το 2001 στο Πανεπιστήμιο Fairfield University στις ΗΠΑ  και το 2003 τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με ειδίκευση στη Διδασκαλία  των Αγγλικών ως δεύτερη γλώσσα (TESOL). Διαθέτει διδακτική εμπειρία (δευτεροβάθμια εκπαίδευση-ΗΠΑ, μετά-δευτεροβάθμια και φροντιστηριακή εκπαίδευση-Ελλάδα) και επαγγελματική πείρα (KPMG-ΗΠΑ). Στο NETWORK, διδάσκει το  γλωσσικό (verbal) κομμάτι του GMAT και GRE και την έκθεση (Analytical Writing Assessment).

Φράγκη Έφη (BA)

Η Έφη Φράγκη σπούδασε Γλωσσολογία και Σύγχρονη Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία, όπως και Αγγλική λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Monash της Αυστραλίας. Έχει ασχοληθεί με τη διδασκαλία Αγγλικών σε διάφορα επίπεδα και έχει εργαστεί και στο εξωτερικό ως κειμενογράφος, σε τοπική εφημερίδα της Μελβούρνης. Στο NETWORK, διδάσκει το  γλωσσικό (verbal) κομμάτι του GMAT και GRE και την έκθεση (Analytical Writing Assessment).

Πλεονεκτήματα ως προς το IELTS Test

 1. ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της ψυχολογίας κάθε υποψηφίου με εξατομικευμένες συμβουλές και συνεχή καθοδήγηση
 2. διδασκαλία του με τις πλέον ενδεδειγμένες up-to-date μεθόδους
 3. πρακτική εξάσκηση με αυθεντικά Practice Tests
 4. διαρκής υποστήριξη και συμβουλευτική από το έμπειρο προσωπικό του NETWORK
 5. πολυετής εμπειρία του NETWORK στις διεθνείς εξετάσεις IELTS (καθώς και TOEFL, GMAT, GRE)
 6. ειδική στρατηγική που σας προσφέρουμε για κάθε μία από τις επιμέρους ενότητες του IELTS

Academic Consulting

Σε όλους τους σπουδαστές μας προσφέρουμε σε προσωπικές συναντήσεις χωρίς χρέωση, τη βασική εξειδικευμένη ενημέρωση και πληροφόρηση για τα Πανεπιστήμια, τις ειδικότητες που παρέχουν, το Ακαδημαϊκό τους επίπεδο, το κόστος σπουδών και την αναγνώριση του Πτυχίου τους στην Αγορά Εργασίας.

Εξειδικευμένη Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Αιτήσεων – Full Service
Σε όλους τους Σπουδαστές προσφέρεται η δυνατότητα να αναλάβουμε την  πλήρη υποστήριξη για τις Αιτήσεις σας προς τα Πανεπιστήμια μέσω της υπηρεσίας Μεταπτυχιακών  Full Service με Εγγύηση Εισαγωγής

Σεμινάρια Master Seminar

Το NETWORK προσφέρει στους σπουδαστές του εντελώς δωρεάν μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων που ενημερώνουν τους υποψηφίους για Μεταπτυχιακά Αγγλοσαξονικού συστήματος (Μεγάλη Βρετανία, Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία κλπ.), με θέματα βαθμολογικές κλίμακες, ακαδημαϊκό σύστημα, μέθοδο σπουδών, τρόπος συγγραφής εργασιών και διπλωματικών εργασιών, κόστος ζωής και σπουδών και άλλες πολύτιμες συμβουλές.

Παρακολούθηση Προόδου με Score Card

Για συστηματοποίηση της μελέτης σας και σωστότερη αφομοίωση της ύλης  Η παρακολούθηση της βελτίωσής σας επιτυγχάνεται με το ειδικό Score Card που ελέγχεται τακτικά από τους Ακαδημαικούς Συμβούλους του NETWORK, οι οποίοι και σας καθοδηγούν με βάση τις επιδόσεις που επιτυγχάνει ο κάθε υποψήφιος, έτσι ώστε να προσαρμόζουν το πρόγραμμα  προετοιμασίας στις ειδικές απαιτήσεις του κάθε υποψηφίου εξατομικευμένα

Εγγύηση Υποστήριξης

Σε σπάνιες περιπτώσεις που για οποιαδήποτε λόγο κάποιος σπουδαστής δεν πετύχει το Score που θέλει, το NETWORK προσφέρει δωρεάν ειδικό πρόγραμμα επανεξέτασης που προσαρμόζεται πάνω στις ανάγκες κάθε υποψηφίου, και περιλαμβάνει επιλεγμένα ιδιαίτερα μαθήματα, επιπλέον συμμετοχή σε αυθεντικά τεστ (Mock Exams), έλεγχο λεξιλογίου, που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε υποψηφίου.

Εμπειρία από το 1991

Από το 1991, το NETWORK εξειδικεύεται στην Προετοιμασία για Μεταπτυχιακά στην Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία, Ευρώπη, ΗΠΑ και για Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο

Το NETWORK έχει ξεχωρίσει από το άλλα κέντρα προετοιμασίας για τα Κορυφαία Scores των σπουδαστών του, τη βαθιά γνώση του αντικειμένου, των “μυστικών” και των “TRICKS” των Tests, τα ολιγομελή τμήματα, και την εξατομικευμένη φροντίδα.  (TOEFL 4 εβδομάδες / IELTS 4 ή 8 εβδομάδες / GMAT 8 εβδομάδες / GRE 8 εβδομάδες)  -  FULL SERVICE: ανάληψη όλων των διαδικασιών συμπλήρωσης αιτήσεων για Μεταπτυχιακά με Εγγύηση Εισαγωγής).

ΑΘΗΝΑ

Βασ. Σοφίας 84, Έναντι Μεγάρου Μουσικής
Τηλ.: 2107488131, Whatsapp:6948783370, athens@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 09:30 - 21:30 ΣΑ: 10:00 - 17:00

Θεσσαλονίκη

Παύλου Μελά 18 & Τσιμισκή, Διαγώνιος
2310240394, Whatsapp:6948783370, salonica@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 10:00 - 22:00 ΣΑ: 10:00 - 17:00