Μέσος Όρος Σπουδαστών μας στο TOP 1% στον Κόσμο !

GMAT 650
TOEFL 103+
GRE 320
IELTS 6,9+

IELTS® - Προετοιμασία

Επαναστατική Μέθοδος Διδασκαλίας IELTS στο NETWORK

Το μεγάλο μας ΑΤΟΥ, το οποίο κερδίζουν οι σπουδαστές μας, είναι το ότι όλοι εμείς στο NETWORK, έχοντας ερευνήσει σε βάθος, έχουμε επισημάνει και έχουμε αποκωδικοποιήσει όλα τα μυστικά των διαγωνισμών IELTS.

Έχοντας εναρμονισθεί και συντονιστεί πλήρως με τη δομή του Test, σάς προσφέρουμε μέσα σε κάθε μάθημα την αποκάλυψη κάθε γκρίζου σημείου, “μυστικού” ή Τrick που τυχόν κρύβει το IELTS, εξασφαλίζοντας αυτό το ΑΠΟΛΥΤΟ (και συνάμα Παγκόσμιο)  ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.

Το NETWORK διαθέτει ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας IELTS που διαρκεί 4 ή 8 εβδομάδες (ανάλογα με το επίπεδο Αγγλικών του υποψηφίου) & θα σας εξασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο να πετύχετε τον βαθμό που χρειάζεστε βελτιώνοντας την ικανότητα σας στα εξής:

 1. όταν ακούτε ομιλία στην Αγγλική γλώσσα να καταλαβαίνετε το νόημα, να ξεχωρίζετε τις λεπτομέρειες και τις συγκεκριμένες πληροφορίες που περιγράφηκαν.
 2. όταν διαβάζετε ένα Αγγλικό κείμενο να καταλαβαίνετε το γενικό νόημα, τα κύρια σημεία και συγκεκριμένες λεπτομέρειες.
 3. όταν βλέπετε διαγράμματα ή πίνακες να μπορείτε να περιγράψετε και να αναλύσετε γραπτώς το περιεχόμενό τους στα Αγγλικά.
 4. όταν γράφετε μία έκθεση στα Αγγλικά να μπορείτε να αιτιολογήσετε την άποψή σας χρησιμοποιώντας ολοκληρωμένες θέσεις και σχετικά επιχειρήματα.
 5. όταν συζητάτε στα Αγγλικά για θέματα που αφορούν στον εαυτό σας, τις σπουδές σας ή το άμεσο περιβάλλον σας να μπορείτε να επικοινωνείτε αποτελεσματικά, αυτό που θέλετε να περιγράψετε.
 6. όταν δίνετε τις εξετάσεις του IELTS να κατέχετε την καλύτερη και πιο αποτελεσματική στρατηγική αντιμετώπισης του Test, να ελαχιστοποιήσετε τα πιθανά λάθη και να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας με την καλύτερη δυνατή διαχείριση.

Για Ποιούς Λόγους να Επιλέξετε το IELTS Course του NETWORK?

Η Στρατηγική προετοιμασίας του NETWORK περιλαμβάνει:

 1. πολυετή εμπειρία του NETWORK στις διεθνείς εξετάσεις IELTS (καθώς και στα TOEFL, GMAT και GRE)
 2. αποκάλυψη ΟΛΩΝ των γκρίζων σημείων ή των TRICKS του IELTS και παράλληλα δίνοντάς σας απλές μεθόδους προσέγγισης και επίλυσης των δυσκολιών
 3. εξασφάλιση των ΒΑΣΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ώστε να αισθανθείτε πλήρη σιγουριά σε κάθε στιγμή του Test
 4. προπόνηση στη διαχείριση χρόνου και ουσιαστική ψυχολογική σαςπροετοιμασία για τις πραγματικές συνθήκες εξέτασης
 5. προσωπική φροντίδα και ατομική υποστήριξη για τυχόν κενά και απορίες
 6. μαθήματα με συμμετοχή κάθε σπουδαστή σε κάθε μάθημα για να αναπτύξετε επιβεβαίωση και αυτοπεποίθηση για τις γνώσεις σας (και όχι μαθήματα τύπου μονόδρομης ακαδημαϊκής διάλεξης με πιθανά τα επακόλουθα της ασάφειας, αφήνοντας από εκεί και πέρα τον κάθε σπουδαστή στην τύχη του)
 7. ειδική στρατηγική που σας προσφέρουμε για κάθε μία από τις επιμέρους ενότητες του IELTS
 8. εξατομικευμένες συμβουλές και συνεχής καθοδήγηση για την περαιτέρω ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της καλής ψυχολογίας κάθε υποψηφίου
 9. διδασκαλία του IELTS με τις πλέον ενδεδειγμένες up-to-date μεθόδους της διδακτικής επιστήμης και με την υποστήριξη σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων (PowerPoint presentations, test simulation, κ.λ.π.)
 10. διαρκής υποστήριξη και συμβουλευτική από το έμπειρο προσωπικό του NETWORK (ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας σας).

Το IELTS είναι Εύκολο ή Δύσκολο?

Το IELTS αξιολογεί την ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε την Αγγλική γλώσσα σε πραγματικές συνθήκες. Τα θέματα αντιστοιχούν σε καταστάσεις που είναι δυνατόν να αντιμετωπίσετε, είτε πρόκειται για σημειώσεις που θα κρατούσατε ως φοιτητής, είτε για καθημερινές καταστάσεις, όπως για παράδειγμα η ανάγκη να αντιμετωπίσετε το χειμώνα στην Αγγλία επιδιορθώνοντας γρήγορα το σύστημα θέρμανσης.

Η εξέταση καλύπτει και τις τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες (κατανόηση προφορικού λόγου, κατανόηση γραπτού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου και παραγωγή προφορικού λόγου) και διατίθεται σε δύο τύπους: Ακαδημαϊκή και Γενική Εκπαίδευση (Academic and General Training).

Όλοι οι υποψήφιοι εξετάζονται στις ίδιες ενότητες Κατανόησης και Παραγωγής Προφορικού Λόγου (Listening and Speaking Modules), ενώ η Κατανόηση και η Παραγωγή Γραπτού Λόγου (Reading and Writing) προσφέρονται ως Ακαδημαϊκές ή Γενικές Εκπαιδευτικές Ενότητες (Academic or General Training Modules).

Οι Ακαδημαϊκές Ενότητες (Academic Modules) αξιολογούν κατά πόσο κάποιος υποψήφιος είναι έτοιμος να σπουδάσει ή να εκπαιδευτεί στην Αγγλική γλώσσα σε πτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο.

Οι Γενικές Εκπαιδευτικές Ενότητες (General Training Modules) δίνουν έμφαση στην επικοινωνία σε ευρύ κοινωνικό και εκπαιδευτικό πλαίσιο και είναι σχεδιασμένες για υποψήφιους που σκοπεύουν να εργαστούν, να ζήσουν ή να σπουδάσουν σε Αγγλόφωνο περιβάλλον, σε επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σε επίπεδο επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Γιατί η Ομάδα του NETWORK Υπερέχει στην Προετοιμασία του IELTS?

1. Έμπειροι & Εξειδικευμένοι Καθηγητές

Οι καθηγητές μας είναι μοναδικοί στο είδος τους με πολυετή εξειδίκευση και εμπειρία πάνω στο αντικείμενο του IELTS

2. Αυθεντικά Tests

Προετοιμασία των υποψηφίων με αυθεντικά IELTS Tests, σε εβδομαδιαία βάση, καθώς και Paper Based Tests.

3. Ολιγομελή Τμήματα (Quality Protocol)

Μοναδική Σχολή στην Ελλάδα που ακολουθεί το “Quality Protocol” με μέσο όρο 9 άτομα στην τάξη.

4. Δωρεάν Ιδιαίτερα Μαθήματα στο SPEAKING

Ιδιαίτερα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα για την ενίσχυση της απόδοσής σας, δωρεάν.

5. Εξατομικευμένη & προσωπική καθοδήγηση

Προσωπική επικοινωνία από τους καθηγητές προς κάθε σπουδαστή ξεχωριστά για την επίλυση αποριών και  για σωστή καθοδήγηση στη διάρκεια της προετοιμασίας.

6. Δωρεάν Βιβλία

Διάθεση του πλέον εξειδικευμένου βιβλίου του Networkγια προετοιμασία των τμημάτων IELTS και extra σημειώσεων δωρεάν.

7. Ατομική Κάρτα Επιδόσεων

Η ειδική αυτή Κάρτα (Score Card) στοχεύει στη συστηματοποίηση της μελέτης σας και σωστότερη αφομοίωση της ύλης. Η παρακολούθηση της βελτίωσής σας που επιτυγχάνεται με τη Score Card, η οποία ελέγχεται τακτικά από τους Ακαδημαϊκούς Συμβούλους του NETWORK που σας συμβουλεύουν και καθοδηγούν ανάλογα.

8. Εγγύηση Υποστήριξης

Σε περίπτωση που δεν πετύχετε το Score που θέλετε προσφέρουμε Δωρεάν ειδικό πρόγραμμα επανεξέτασης που περιλαμβάνει επιλεγμένα ιδιαίτερα μαθήματα, εξάσκηση στα Computer Labs, έλεγχο λεξιλογίου, και γενικά προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε υποψηφίου.

9. Πρόσβαση στην ειδική πλατφόρμα του NETWORK

Πρόσβαση των μαθητών στην ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα μέσω της οποίας γίνεται η διαχείριση των μαθημάτων καθώς και έξτρα παροχή υλικού προς τους μαθητές

ΑΘΗΝΑ

Βασ. Σοφίας 84, Έναντι Μεγάρου Μουσικής
Τηλ.: 2107488131, Whatsapp:6948783370, athens@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 09:30 - 21:30 ΣΑ: 10:00 - 17:00

Θεσσαλονίκη

Παύλου Μελά 18 & Τσιμισκή, Διαγώνιος
2310240394, Whatsapp:6948783370, salonica@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 10:00 - 22:00 ΣΑ: 10:00 - 17:00