Μέσος Όρος Σπουδαστών μας στο TOP 1% στον Κόσμο !

GMAT 650
TOEFL 103+
GRE 320
IELTS 6,9+

TOEFL® - Προετοιμασία

Επαναστατική Μέθοδος Διδασκαλίας TOEFL στο NETWORK

Το μεγάλο μας ΑΤΟΥ, το οποίο κερδίζουν οι Σπουδαστές μας, είναι το ότι όλοι εμείς στο NETWORK, έχοντας ερευνήσει σε βάθος, έχουμε επισημάνει και έχουμε αποκωδικοποιήσει όλες τις αλλαγές που έχουν επέλθει στους διαγωνισμούς TOEFL.

Έχοντας εναρμονισθεί και συντονιστεί πλήρως με τη νέα δομή του Test, σάς προσφέρουμε μέσα σε κάθε μάθημα την αποκάλυψη κάθε γκρίζου σημείου, “μυστικού” ή Τrick που τυχόν κρύβει το ΤOEFL Test, εξασφαλίζοντας αυτό το ΑΠΟΛΥΤΟ (και συνάμα Παγκόσμιο)  ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ μόνο για τους Σπουδαστές του NETWORK.

Το NETWORK διαθέτει ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας TOEFL που διαρκεί 4 εβδομάδες & θα σας εξασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο να πετύχετε τον βαθμό που χρειάζεστε βελτιώνοντας την ικανότητα σας στα εξής:

 1. όταν ακούτε ομιλία στην Αγγλική γλώσσα να καταλαβαίνετε το νόημα, να ξεχωρίζετε τις λεπτομέρειες και τις συγκεκριμένες πληροφορίες που περιγράφηκαν.
 2. όταν διαβάζετε ένα Αγγλικό κείμενο να καταλαβαίνετε το γενικό νόημα, τα κύρια σημεία και συγκεκριμένες λεπτομέρειες.
 3. όταν βλέπετε διαγράμματα ή πίνακες να μπορείτε να περιγράψετε και να αναλύσετε γραπτώς το περιεχόμενό τους στα Αγγλικά.
 4. όταν γράφετε μία έκθεση στα Αγγλικά να μπορείτε να αιτιολογήσετε την άποψή σας χρησιμοποιώντας ολοκληρωμένες θέσεις και σχετικά επιχειρήματα.
 5. όταν συζητάτε στα Αγγλικά για θέματα που αφορούν στον εαυτό σας, τις σπουδές σας ή το άμεσο περιβάλλον σας να μπορείτε να επικοινωνείτε αποτελεσματικά, αυτό που θέλετε να περιγράψετε.
 6. όταν δίνετε τις εξετάσεις του TOEFL να κατέχετε την καλύτερη και πιο αποτελεσματική στρατηγική αντιμετώπισης του Test, να ελαχιστοποιήσετε τα πιθανά λάθη και να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας με την καλύτερη δυνατή διαχείριση.

Για Ποιούς Λόγους να Επιλέξετε το TOEFL Course του NETWORK?

Το  NETWORK είναι η πρώτη και η μόνη σχολή μέχρι σήμερα στην Ελλάδα που προσφέρει πλήρη προσομοίωση της ενότητας Speaking του διαγωνισμού TOEFL, που γίνεται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια υπολογιστών του NETWORK.

Η Στρατηγική προετοιμασίας του NETWORK περιλαμβάνει:

 1. πολυετή εμπειρία του NETWORK στις διεθνείς εξετάσεις TOEFL (καθώς και στα IELTS, GMAT και GRE)
 2. αποκάλυψη ΟΛΩΝ των γκρίζων σημείων ή των TRICKS του TOEFL και παράλληλα δίνοντάς σας απλές μεθόδους προσέγγισης και επίλυσης των δυσκολιών
 3. εξασφάλιση των ΒΑΣΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ώστε να αισθανθείτε πλήρη σιγουριά σε κάθε στιγμή του Test
 4. προπόνηση στη διαχείριση χρόνου και ουσιαστική ψυχολογική προετοιμασία για τις πραγματικές συνθήκες εξέτασης
 5. προσωπική φροντίδα και ατομική υποστήριξη για τυχόν κενά και απορίες
 6. μαθήματα με συμμετοχή κάθε σπουδαστή σε κάθε μάθημα για να αναπτύξετε επιβεβαίωση και αυτοπεποίθηση για τις γνώσεις σας (και όχι μαθήματα τύπου μονόδρομης ακαδημαϊκής διάλεξης με πιθανά τα επακόλουθα της ασάφειας, αφήνοντας από εκεί και πέρα τον κάθε σπουδαστή στην τύχη του)
 7. ειδική στρατηγική που σας προσφέρουμε για κάθε μία από τις επιμέρους ενότητες του TOEFL
 8. εξατομικευμένες συμβουλές και συνεχής καθοδήγηση για την περαιτέρω ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της καλής ψυχολογίας κάθε υποψηφίου
 9. διδασκαλία του TOEFL με τις πλέον ενδεδειγμένες up-to-date μεθόδους της διδακτικής επιστήμης και με την υποστήριξη σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων (Power Point presentations, test simulation κλπ)
 10. πρακτική εξάσκηση με την επίσης πιο σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αυθεντικά Practice Tests χωρίς περιορισμό υλικού ή χρόνου
 11. διαρκής υποστήριξη και συμβουλευτική από το έμπειρο προσωπικό του NETWORK (ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας σας).

Το TOEFL Είναι Eύκολο ή Δύσκολο?

Το TOEFL (Test of English as a Foreign Language) είναι διεθνείς εξετάσεις αντίληψης και χρήσης της Αγγλικής γλώσσας για Εισαγωγή σε Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια σε Πτυχιακό ή Μεταπτυχιακό επίπεδο.

Δίδονται μέσω υπολογιστή και περιλαμβάνουν:

 1. Reading Comprehension
 2. Listening
 3. Speaking
 4. Writing

To NETWORK κατά την προετοιμασία σας, εκτός από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της προετοιμασίας, σας υποστηρίζει και επιπρόσθετα με:

 1. ενισχυτικά ιδιαίτερα μαθήματα για το κομμάτι του SPEAKING
 2. συγκεκριμένη δομή πρακτικής εξάσκησης στα εργαστήρια της σχολής
 3. επιπλέον σημειώσεις και υλικό για  όσους  υποψηφίους έχουν  τη διάθεση να  ασκηθούν πάνω σε επιπρόσθετες ασκήσεις με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση τους μέχρι την ημέρα που θα δώσουν την επίσημη εξέταση.

Γιατί η Ομάδα του NETWORK Υπερέχει στην Προετοιμασία του TOEFL?

1. Έμπειροι & Εξειδικευμένοι Καθηγητές

Οι καθηγητές μας είναι μοναδικοί στο είδος τους με πολυετή εξειδίκευση και εμπειρία πάνω στο αντικείμενο του TOEFL

2. Αυθεντικά Tests

Προετοιμασία των υποψηφίων με αυθεντικά TOEFL Tests, σε εβδομαδιαία βάση, καθώς και Paper Based Tests.

3. Ολιγομελή Τμήματα (Quality Protocol)

Μοναδική Σχολή στην Ελλάδα που ακολουθεί το “Quality Protocol” με μέσο όρο 9 άτομα στην τάξη.

4. Δωρεάν Ιδιαίτερα Μαθήματα στο SPEAKING

Ιδιαίτερα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα για την ενίσχυση της απόδοσής σας, δωρεάν.

5. Σύγχρονα Computer Lab

Η/Υ τελευταίας τεχνολογίας για εξάσκηση στα Internet Based Tests.

6. Εξατομικευμένη & προσωπική καθοδήγηση

Προσωπική επικοινωνία από τους καθηγητές προς κάθε σπουδαστή ξεχωριστά για την επίλυση αποριών και  για σωστή καθοδήγηση στη διάρκεια της προετοιμασίας.

7. Δωρεάν Βιβλία

Διάθεση όλων των απαραίτητων βιβλίων και extra σημειώσεων δωρεάν.

8. Υλικό Για Προσομοίωση των Εξετάσεων

Παρέχουμε σε όλους τους υποψηφίους το iBT Speaking Simulator για πλήρη προσομοίωση της ενότητας του Speaking των εξετάσεων.

9. Ατομική Κάρτα Επιδόσεων

Η ειδική αυτή Κάρτα (Score Card) στοχεύει στη συστηματοποίηση της μελέτης σας και σωστότερη αφομοίωση της ύλης. Η παρακολούθηση της βελτίωσής σας που επιτυγχάνεται με τη Score Card, η οποία ελέγχεται τακτικά από τους Ακαδημαϊκούς Συμβούλους του NETWORK που σας συμβουλεύουν και καθοδηγούν ανάλογα.

10. Εγγύηση Υποστήριξης

Σε περίπτωση που δεν πετύχετε το Score που θέλετε προσφέρουμε Δωρεάν ειδικό πρόγραμμα επανεξέτασης που περιλαμβάνει επιλεγμένα ιδιαίτερα μαθήματα, εξάσκηση στα Computer Labs, έλεγχο λεξιλογίου, και γενικά προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε υποψηφίου.

11. Πρόσβαση στην ειδική πλατφόρμα του NETWORK

Πρόσβαση των μαθητών στην ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα μέσω της οποίας γίνεται η διαχείριση των μαθημάτων καθώς και έξτρα παροχή υλικού προς τους μαθητές

ΑΘΗΝΑ

Βασ. Σοφίας 84, Έναντι Μεγάρου Μουσικής
Τηλ.: (210) 7488-131, athens@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 09:30 - 21:30 ΣΑ: 10:00 - 17:00

Θεσσαλονίκη

Παύλου Μελά 18 & Τσιμισκή, Διαγώνιος
(2310) 240-394, salonica@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 10:00 - 22:00 ΣΑ: 10:00 - 17:00