Μέσος Όρος Σπουδαστών μας στο TOP 1% στον Κόσμο !

GMAT 650
TOEFL 103+
GRE 320
IELTS 6,9+

GMAT® - Εξειδίκευση

TOP SCORES

GMAT
Αλέξανδρος Κασιμάτης 780
Γιώργος Πιτσιώρης 770
Δημήτρης Χρυσακόπουλος 770
Αλέξανδρος Μπάρμπας 760
Μιχάλης Μάρας 750
Ελένη Μπάρμπα 750
Χαράλαμπος Ράμμος 740
Σοφία Κρανιώτη 740
Αναστασία Γιαζιτζή 740
Δημήτριος Τουλιόπουλος 730
Γιάννης Λυκούρης 730
Παναγιώτης Τόλιας 730
Γεώργιος Σουφλής 730

Με την Εγγραφή σας Εξασφαλίζετε Ιδανική Προετοιμασία & Πρόσθετες Υπηρεσίες

Πλεονεκτήματα της Προετοιμασίας του NETWORK - GMAT Preparation Course:

  1. Ιδανική προετοιμασία για κορυφαία Scores στις εξετάσεις GMAT, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις επιτυχίες των σπουδαστών μας.
  2. Προσωπική φροντίδα, αφού όλα τα τμήματα προετοιμασίας GMAT είναι ολιγομελή με μέσο όρο 9 σπουδαστές.
  3. Σωστή διδασκαλία από εξειδικευμένους καθηγητές με πολυετή εμπειρία, στην προετοιμασία GMAT.
  4. Academic Consulting – Σε όλους τους σπουδαστές μας προσφέρουμε προσωπικές συναντήσεις χωρίς χρέωση, για τη βασική εξειδικευμένη ενημέρωση και πληροφόρηση για τα Πανεπιστήμια, τις ειδικότητες που παρέχουν, το Ακαδημαϊκό τους επίπεδο, το κόστος σπουδών και την αναγνώριση του Πτυχίου τους στην Αγορά Εργασίας.
  5. Σύγχρονα και πλήρως ενημερωμένα Computer Labs για εξάσκηση στα Ιnternet Based Tests.
  6. Αναλαμβάνουμε δωρεάν όλες τις διαδικασίες της εγγραφής σας στις Εξετάσεις GMAT
  7. Διαθέτουμε έναν από τον υψηλότερους Μέσους Όρους Βαθμολογίας υποψηφίων στις εξετάσεις GMAT - 650!
  8. Συγκαταλεγόμαστε στον υψηλότερο Μέσο Όρο Σπουδαστών μας σε Παγκόσμιο επίπεδο (TOP1%).

Απόλυτα Εξειδικευμένοι Καθηγητές με Πολυετή Εμπειρία στο GMAT

ΑΘΗΝΑ

Αδαμάντιος Σιάτρας (BSc, MSc, PhD)

Έχοντας φοιτήσει στο Κολλέγιο Αθηνών, ο Αδαμάντιος Σιάτρας συνέχισε τις σπουδές του στο Λονδίνο όπου και έζησε για 26 συναπτά έτη. Σπούδασε οικονομικά, ψυχολογία και μαθηματικά στο “Sir John Cass College” του πανεπιστημίου του Λονδίνου και έκανε μεταπτυχιακά στα μαθηματικά στο “Bedford College” του πανεπιστημίου του Λονδίνου, όπου και δίδαξε θεωρία συνόλων ως βοηθός καθηγητή, ενώ στο πλαίσιο των διδακτορικών του σπουδών ασχολήθηκε με την εκπαίδευση καθηγητών, φοιτώντας στο πανεπιστήμιο του Νότινχαμ.

Εργάστηκε για μεγάλη χρονική περίοδο ως καθηγητής στο “Seven Kings High School” και το “Sir John Cass College”, του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Παράλληλα ασχολήθηκε και με δική του επιχείρηση ως ιδιοκτήτης εστιατορίου στο φημισμένο Beauchamp Place του Knightsbridge στο κεντρικό Λονδίνο, και ως μουσικός συνθέτης και κιθαρίστας.

Ο κ. Σιάτρας συμμετείχε σε πολλά μουσικά σύνολα όπως στους «Auto Da Fe» & «Atomic Rooster» πριν δημιουργήσει το δικό του μουσικό συγκρότημα με την ονομασία «Adam Siatras Band», όπου και εμφανίστηκε ως επικεφαλής του jazz-rock προγράμματος στο φεστιβάλ «River Party 1996» της Καστοριάς.

Όταν επέστεψε στην Ελλάδα, ο κ. Σιάτρας ασχολήθηκε ξανά με την εκπαίδευση και τα τελευταία 13 χρόνια είναι Ακαδημαϊκός Διευθυντής στον Όμιλο NETWORK.

Κωνσταντίνα Σακαρέλου, (BA, ΜΑ)

Η Κωνσταντίνα Σακαρέλου γεννήθηκε στην Αθήνα από Ελληνοβρετανό πατέρα και Ιαπωνέζα μητέρα. Τα πρώτα χρόνια της ζωής της έζησε στην Αγγλία και στην Ιαπωνία. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου εξειδικεύτηκε περαιτέρω στον τομέα της Γλωσσολογίας και της Μετάφρασης. Επίσης, παρακολούθησε μεταπτυχιακά σεμινάρια για την διδασκαλία της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας και ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών της με πρακτική εξάσκηση στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο University of Vermont και στο St Michael's College.

Στο NETWORK διδάσκει το κομμάτι του Vocabulary & Grammar για τα διπλώματα TOEFL και IELTS.

Σταυρούλα Ζαχαροπούλου, BSc, MSc

Η Σταυρούλα Ζαχαροπούλου σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε Μεταπτυχιακό στον τομέα της Στατιστικής στο London School of Economics. Έχει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία Μαθηματικών, Αριθμητικής Ανάλυσης και Στατιστικής. Στο Network διδάσκει το κομμάτι των Μαθηματικών στο GMAT, το Quantitative.

Απόλυτα Εξειδικευμένοι Καθηγητές με Πολυετή Εμπειρία στο GMAT

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πάρις Χατζηχαραλάμπους , (BΑ, ΜΑ, Μphil)

Ο Πάρις Χατζηχαραλάμπους, ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στη Φιλοσοφική σχολή, στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αμέσως προχώρησε στο Μεταπτυχιακό στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Φοίτησε επίσης στο Πανεπιστήμιο Sorbonne 1 στο Παρίσι όπου και συνέχισε για δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο.

Κατέχει επάρκεια διδασκαλίας Αγγλικής γλώσσας από τα Πανεπιστήμια του Cambridge και Michigan και επίσης διαθέτει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος Μετάφρασης και Διερμηνείας από την Ελληνική στην Αγγλική γλώσσα.

Με πολυετή εργασιακή εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό, στο NETWORK κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σπουδών έχοντας αποκτήσει κορυφαία εξειδίκευση σε Πανελλήνιο επίπεδο πάνω στην προετοιμασία  του TOEFL Test.

Δεληβός Γιάννης (BSc, MSc, PhD)

Ο Δεληβός Γιάννης αποφοίτησε το 2002 από το τμήμα Μαθηματικών του Α.Π.Θ.. Το 2005 έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στα θεωρητικά Μαθηματικά από το αντίστοιχο τμήμα του Α.Π.Θ. και εκκρεμεί η παράδοση της Διδακτορικής του διατριβής για να ορκιστεί Διδάκτορας στο Μαθηματικό. Από το 2006 μέχρι και σήμερα διδάσκει μαθηματικά σε τμήματα των Τ.Ε.Ι.  και στο NETWORK έχει αναλάβει το μαθηματικό κομμάτι του G.M.A.T.

Κώστας Χατζησάββας (BSc, MSc, PhD)

Ο Κώστας Χατζησάββας είναι διδάκτορας Φυσικής του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι: Θεωρία της Πληροφορίας/Θεωρία της Πολυπλοκότητας και εφαρμογές, Κβαντικοί Υπολογιστές/Κβαντική Πληροφορική, Θεωρία Ελέγχου. Συνεργάζεται μόνιμα ως μεταδιδάκτορας ερευνητής με εγχώρια και διεθνή ακαδημαϊκά ιδρύματα και ερευνητικές μονάδες, έχει σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων (με κριτές) και συμμετοχές σε διεθνή και τοπικά συνέδρια και σχολεία. Διαθέτει υπερδεκαετή διδακτική εμπειρία σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Στο NETWORK διδάσκει το μαθηματικό (quantitative) κομμάτι των GRE/GMAT και Μαθηματικά, Φυσική, Στατιστική στο πρόγραμμα Foundation της σχολής.

Γιώργος Ψαθάς, (BA, ΜSc)

Ο Γιώργος Ψαθάςκατέχει πτυχίο Πληροφορικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο συνεχίζει για τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση.

Ειδικεύεται στη χρήση διαφορετικών μεθόδων διδασκαλίας, συνεργατικής μάθησης και υποστήριξη της διδασκαλίας από τις νέες τεχνολογίες. Στο NETWORK έχει τη θέση του ακαδημαϊκού συμβούλου στο τμήμα Προετοιμασίας Μεταπτυχιακών σπουδών.

Βικτώρια Πάνου , (BA, ΜSc)

Η Βικτωρία Πάνου σπούδασε Ψυχολογία στο Lincoln University και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Thames Valley University όπου κι εξειδικεύτηκε στην Ψυχολογία της Υγείας. Εργάστηκε ως επιτηρήτρια εξετάσεων και βοηθός καθηγητών σε σχολεία στο Λονδίνο. Συνετέλλεσε στο να ολοκληρωθεί το προληπτικό παρεμβατικό project ‘National Pyramid Trust’ επισκέπτοντας σχολεία για να εξοικειώσει μαθητές με χαμηλή αυτό-εκτίμηση, με τις ικανότητες τους μέσα από ομαδικές δραστηριότητες.

Η εμπειρία της στην μετάφραση αποκτήθηκε όταν συνεργάστηκε με διαφημιστική εταιρεία και η σχέση της με την Αγγλική γλώσσα τελειοποιήθηκε μέσα από τις σπουδές της και την καθημερινή εμπειρία της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στο NETWORK διδάσκει τα πτυχία TOEFL και IELTS.

Μαρία Κουδέρη , (BA, ΜA)

Η Μαρία Κουδέρη έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Τουριστικών Επαγγελμάτων και έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα Erasmus του Πανεπιστημίου Preston. Κατέχει άδεια διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας που της χορηγήθηκε από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία σε εταιρείες του εξωτερικού και έχει συμμετάσχει και στις εξετάσεις του Michigan ECCE ως εξεταστής προφορικών.

Στο NETWORK ασχολείται με τη διδασκαλία του πτυχίου IELTS.

Μαρία Μηρτσοπούλου (BA, MA)

Η Μαρία Μηρτσοπούλου γεννήθηκε στις ΗΠΑ.  Ολοκλήρωσε τον προπτυχιακό τίτλο σπουδών  στην Αγγλική γλώσσα το 2001 στο Πανεπιστήμιο Fairfield University στις ΗΠΑ  και το 2003 τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με ειδίκευση στη Διδασκαλία  των Αγγλικών ως δεύτερη γλώσσα (TESOL). Διαθέτει διδακτική εμπειρία (δευτεροβάθμια εκπαίδευση-ΗΠΑ, μετά-δευτεροβάθμια και φροντιστηριακή εκπαίδευση-Ελλάδα) και επαγγελματική πείρα (KPMG-ΗΠΑ). Στο NETWORK, διδάσκει το  γλωσσικό (verbal) κομμάτι του GMAT και GRE και την έκθεση (Analytical Writing Assessment).

Φράγκη Έφη (BA)

Η Έφη Φράγκη σπούδασε Γλωσσολογία και Σύγχρονη Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία, όπως και Αγγλική λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Monash της Αυστραλίας. Έχει ασχοληθεί με τη διδασκαλία Αγγλικών σε διάφορα επίπεδα και έχει εργαστεί και στο εξωτερικό ως κειμενογράφος, σε τοπική εφημερίδα της Μελβούρνης. Στο NETWORK, διδάσκει το  γλωσσικό (verbal) κομμάτι του GMAT και GRE και την έκθεση (Analytical Writing Assessment).

Πλεονεκτήματα ως προς το GMAT Test

Επαναστατική Μέθοδος Διδασκαλίας NETWORK

Η μέθοδός μας είναι ένας καλοδουλεμένος συνδυασμός συγκεκριμένης διδασκαλίας για το διαγωνισμό, διδασκαλίας σημαντικής θεωρίας, και ελαχιστοποίησης του χρόνου μελέτης με μοναδικά δημιουργική εκμετάλλευση τού χρόνου που κάθε σπουδαστής έχει διαθέσιμο για μελέτη.

Διδάσκουμε, και το απαραίτητο ακαδημαϊκό περιεχόμενο και τη συγκεκριμένη διδακτική νοοτροπία του διαγωνισμού.

Οι σπουδαστές αποκτούν και την απαιτούμενη θεωρητική κατάρτιση, αλλά και μαθαίνουν να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο όπως οι δημιουργοί του GMAT.

Ταξινομούμε κάθε ερώτηση στις ξεχωριστές κατηγορίες που αντιστοιχούν σε κάθε τύπο ερώτησης και στηριζόμαστε σε inside knowledge πληροφορίες καθώς και σε τεχνάσματα μείωσης χρόνου που απαιτούνται για κάποιες ερωτήσεις του GMAT, όπως είναι οι τεχνικές προσέγγισης, αντικατάστασης και Back Solving.

Η μέθοδός μας παρέχει την εμπιστοσύνη στο διαγωνιζόμενο να διαπραγματευθεί με επιτυχία οποιαδήποτε ερώτηση που μπορεί να «πέσει» την ημέρα της εξέτασης.

Η προετοιμασία που το NETWORK σας εγγυάται τη μεγιστοποίηση του σκορ σας στην εξέταση του GMAT μέσω μίας μακράς εμπειρίας 27 ετών στην αντιμετώπιση του απαιτητικού αυτού Test.

Η μέθοδός μας παρέχει τη σιγουριά που χρειάζεται ο υποψήφιος για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ερώτηση εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσω του συνδυασμού διδασκαλίας τεχνικής για το GMAT Test και πληθώρας πρακτικών ασκήσεων.

Εξειδικευμένη Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Αιτήσεων – Full Service
Σε όλους τους Σπουδαστές προσφέρεται η δυνατότητα να αναλάβουμε την  πλήρη υποστήριξη για τις Αιτήσεις σας προς τα Πανεπιστήμια μέσω της υπηρεσίας Μεταπτυχιακών  Full Service με Εγγύηση Εισαγωγής.

Σεμινάρια Study Skills

Το NETWORK προσφέρει στους σπουδαστές του εντελώς δωρεάν μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων που ενημερώνουν τους υποψηφίους για Μεταπτυχιακά Αγγλοσαξονικού συστήματος (Μεγάλη Βρετανία, Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία κλπ.), με θέματα βαθμολογικές κλίμακες, ακαδημαϊκό σύστημα, μέθοδο σπουδών, τρόπος συγγραφής εργασιών και διπλωματικών εργασιών, κόστος ζωής και σπουδών και άλλες πολύτιμες συμβουλές.

Εμπειρία από το 1991

Από το 1991, το NETWORK εξειδικεύεται στην  Προετοιμασία για Μεταπτυχιακά στην Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία, Ευρώπη, ΗΠΑ και για Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο

Το NETWORK έχει ξεχωρίσει από το άλλα κέντρα προετοιμασίας για τα Κορυφαία Scores των σπουδαστών του, τη βαθιά γνώση του αντικειμένου, των “μυστικών” και των “TRICKS” των Tests, τα ολιγομελή τμήματα, και την εξατομικευμένη φροντίδα.  (TOEFL 4 εβδομάδες / IELTS 4 ή 8 εβδομάδες / GMAT 8 εβδομάδες / GRE 8 εβδομάδες)  -  FULL SERVICE: ανάληψη όλων των διαδικασιών συμπλήρωσης αιτήσεων για Μεταπτυχιακά με Εγγύηση Εισαγωγής).

ΑΘΗΝΑ

Βασ. Σοφίας 84, Έναντι Μεγάρου Μουσικής
Τηλ.: (210) 7488-131, athens@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 09:30 - 21:30 ΣΑ: 10:00 - 17:00

Θεσσαλονίκη

Παύλου Μελά 18 & Τσιμισκή, Διαγώνιος
(2310) 240-394, salonica@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 10:00 - 22:00 ΣΑ: 10:00 - 17:00