Διαγνωστικό Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός είναι ίσως η σημαντικότερη συμβουλευτική διαδικασία που ένας άνθρωπος μπορεί να δεχθεί.

Ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός μπορεί να καθαρίσει ουσιαστικά την πορεία ενός νέου ατόμου και, εφόσον γίνει σωστά και ολοκληρωμένα, να το βοηθήσει να επιλέξει την επαγγελματική του πορεία από την οποία θα κριθεί ολόκληρη η ζωή του.

Διαβάστε τις παρακάτω δραστηριότητες και χαρακτηρίστε την κάθε μία σύμφωνα με το πόσο αυτή σας ελκύει το ενδιαφέρον.

Δώστε τις απαντήσεις σας όσο το δυνατό πιο αυθόρμητα, ανεπηρέαστα, χωρίς βαθιά σκέψη, αφήνοντας το υποσυνείδητό σας να εκδηλωθεί.

Η NETWORK συνεχίζει μία πολύχρονη εξέλιξη σε Διαγνωστικές ερωτήσεις Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Ακαδημαϊκής Κατεύθυνσης με εκπληκτική επιτυχία έχοντας στηρίξει και ενισχύσει αποφασιστικά το ξεκίνημα πάρα πολλών σπουδαστών μας.

Η εμβάθυνση και η ανάλυση του Διαγνωστικού αυτού τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε συνδυασμό με τη δύναμη της πληροφορίας που οι παρακάτω απαντήσεις σας περιέχουν, μπορούν να μας καθοδηγήσουν και να μας βοηθήσουν να εντοπίσουμε γιά εσάς, την καταλληλότερη εκπαιδευτική και επαγγελματική πορεία σε σχέση με την προσωπικότητα και τις κλίσεις σας.

* Τα στοιχεία με αστερίσκο είναι απαραίτητα για να προχωρήσετε παρακάτω.

Το Test αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ποιος επαγγελματικός κλάδος θα σου ταίριαζε περισσότερο, καθώς & ποια κατηγορία σπουδών είναι πιο κοντά στο προφίλ σου.

Αμέσως μόλις συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, θα λάβεις το E-mail με τον απαραίτητο σύνδεσμο (Link) για να μεταφερθείς στη σελίδα του Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού και να συμπληρώσεις το ερωτηματολόγιο.

Εάν δεν έχεις λάβει το Link εισόδου μέσα σε 5 λεπτά, ψάξε στο Junk / Spam Folder του E-mail σου. Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα επικοινώνησε μαζί μας στο webmaster@network.gr δηλώνοντας το e-mail σου και το πρόβλημα που αντιμετώπισες.

Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια!

Διάρκεια: 5 λεπτά (περίπου) για σύνολο 48 απαντήσεων.

Προσωπικά Δεδομένα:
Σύμφωνα με την οδηγία GDPR της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το NETWORK εγγυάται οτι, τόσο οι απαντήσεις σου στο παρόν ερωτηματολόγιο, όσο και τα προσωπικά σου στοιχεία, δεν θα δοθούν σε κανέναν τρίτο φορέα, αλλά θα τα διαχειριστεί αποκλειστικά η Σχολη μας, σύμφωνα με την επιθυμία σου και σε ανταπόκριση της υποβολής του ερωτηματολογίου, για την συμβουλευτική υποστήριξή σου, όσον αφορά στον Επαγγελματικό και Ακαδημαϊκό σου Προσανατολισμό.