TOEFL Athens GMAT Αθήνα GRE IELTS ECDL Θεσσαλονίκη Foundation Μαθήματα Προετοιμασία Μεταπτυχιακά Σπουδές στην Αγγλία Αγγλικά Network Athens Thessaloniki Greece
ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής:
Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής: Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης
Η Εταιρεία Blog Η Ομάδα Τι λένε οι Μαθητές Work with us! Επικοινωνία   

GMAT-IELTS-TOEFL-GRE
APPLICATIONS SERVICE
CAREER CONSULTING

Home
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ
Απόλυτη Εξειδίκευση από το 1991
Αθήνα: (210) 7488-131 - Θεσσαλονίκη: (2310) 240-394 

 
Welcome to Network
GMAT       more...
TOEFL     more...
GRE        more...
IELTS      more...

 
 
Blog
 
Υποτροφίες για τους Σπουδαστές του NETWORK
 
Επίσημο Εξεταστικό
Κέντρο ETS iBT TOEFL
 
Πως να Εγγραφείτε
για τις εξετάσεις TOEFL
      Success Stories
Αναστασία Ρουμελιώτη, μαθήτρια GMAT, έγινε δεκτή στο ΜΒΑ Wharton Business School, University of Pennsylvania

Είπε για το NETWORK

“One crucial component of an MBA application is the GMAT score. The GMAT is not an IQ test, and can be cracked only with a lot of practice and guidance by people who know.

I was referred to NETWORK by my friend, who had been admitted to Princeton University. What I liked most were the teachers' professionalism and tailor-made efforts targeted on every student in order to improve the GMAT score and reveal each student's true potential.

However, it was only until I started my MBA studies at Wharton School that I realized the benefit of the whole process: at NETWORK, we were taught how to succeed in the classroom of the top schools, not just scoring high in the GMAT. The language foundations were strong and necessary to graduate at ease from a very competitive environment. Doing my GMAT prep at NETWORK was an investment. ”

Σύντομη Βιογραφία

Anastasia Roumelioti graduated in May 2012 with an MBA from Wharton School, University of Pennsylvania, where she specialized in marketing and operations for luxury goods and retail. Prior to Wharton, she worked for Unilever in Greece and last summer she interned for Giorgio Armani Corporation in New York.

During her second year of the MBA, she collaborated with fellow Wharton MBA students and developed an online game that is currently ready to launch in the US. Anastasia is very interested in entrepreneurship and she is also involved in two new ventures in the luxury retail in New York

Δημήτριος Ραγιάς - Μαθητής 2011-2012 - GMAT Score 700 - TOEFL 106 - Έγινε δεκτός: ΜΒΑ, INSEAD

Είπε για το NETWORK

“Το NETWORK κατάφερε να μου μεταδώσει με απόλυτο τρόπο την φιλοσοφία ενός παράδοξου test όπως το GMAT, κάτι το όποιο κατά τη γνώμη μου είναι το κλειδί για υψηλό score.

Επίσης μέσα από τα μαθήματα για το TOEFL με βοήθησε να επαναφέρω τα αγγλικά μου σε άπταιστο επίπεδο και όλα αυτά μέσα σε χρονική περίοδο δυο μηνών.

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το NETWORK και της υπηρεσίες του, ώστε να το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ζητά τη γνώμη μου σχετικά με προετοιμασία για ΜΒΑ!! ”

Λάουρα Μαράτου Κόλλια, μαθήτρια TOEFL & GRE έγινε δεκτή Cornell University

Είπε για το NETWORK

“Το φθινόπωρο του 2002 είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τα μαθήματα του NETWORK για προετοιμασία μεταπτυχιακών στην Αμερική σε εφαρμοσμένα οικονομικά. Παρακολούθησα τα μαθήματα TOEFL και GRE. Εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα με την οργάνωση των καθηγητών και το υψηλό επίπεδο τόσο των διαλέξεων όσο και των εγχειριδίων/φυλλαδίων με ασκήσεις και παραδείγματα.

'Εμαθα τρόπους να απαντήσω στις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής αποτελεσματικά και γρήγορα, ιδιαίτερα στα μαθηματικά προβλήματα. Βελτίωσα το λεξιλόγιό μου και δόμησα καλύτερα τον γραπτό μου λόγο. Επίσης ο κύριος Σιάτρας με βοήθησε με το συνοδευτικό γράμμα "motivation letter" για τις αιτήσεις μου στα μεταπτυχιακά στην Αμερική και τις υποτροφίες στις οποίες έκανα αίτηση (Κοινωφελές 'Ιδρυμα Αλ. Σ. Ωνάση και 'Ιδρυμα Fulbright). ”

Σύντομη Βιογραφία

Ως αποτέλεσμα των καλών μου βαθμών στα TOEFL και GRE, καθώς και στο δυνατό συνοδευτικό γράμμα μου, με δέχτηκαν 10 Αμερικανικά Πανεπιστήμια, το ένα από τα οποία μου προσέφερε πλήρη υποτροφία. Από αυτά επέλεξα να σπουδάσω για Master of Science στο Cornell University, στο τμήμα Applied Economics and Management. Επίσης μου απονεμήθησαν και οι δυο υποτροφίες του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλ. Σ. Ωνάση και του Ιδρύματος Fulbright. Στο δεύτερο εξάμηνο της φοίτησής μου στο Cornell μου απονεμήθηκε θέση βοηθού καθηγητή για έρευνα με μισθό.

Τελείωσα τις σπουδές μου στο Cornell με άριστα 4.0 (10/10) και έκανα μια δημοσίευση και δύο διαλέξεις σε συνέδρια. Μετά τις σπουδές μου στο Cornell δούλεψα για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (European Commission) στις Βρυξέλλες σε θέματα Αγροτικής Οικονομίας, καθώς και για τον οργανισμό εμπόρων αγροτικών προϊόντων που έχει έδρα στις Βρυξέλλες (2005-2006). Το 2006 συνέχισα τις σπουδές μου στο University of Maryland στην Washington, DC, USA με πλήρη υποτροφία για part-time μεταπτυχιακό σε Αγροτική Οικονομία και Φυσικών Πόρων. Επίσης μου απονεμήθηκε πάλι η υποτροφία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλ. Σ. Ωνάση.

Κατά την διάρκεια των σπουδών μου στο University of Maryland δούλεψα για δύο χρόνια την Διεθνή Τράπεζα (World Bank, United Nations) και σύλλεξα στοιχεία στην Ουγκάντα Αφρικής. Εξειδικεύθηκα στα Οικονομικά Ανάπτυξης και Αναπτυσσόμενων Χωρών.

Τον Μάιο 2012 αποφοίτησa με τον δεύτερο Master of Science., δύο δημοσιεύσεις και δύο διαλέξεις σε συνέδρια. Τον Ιούνιο 2012 άρχισα να εργάζομαι ως Analyst and Communications Officer στην Κοινωνική Εταιρία Panel Group (www.panelgroup.com) και στο Foundation Panel Group Thought For Action (http://www.prosperityunbound.com/pgtfa/) ,τα οποία είναι ενεργά στην μεταρρύθμιση της Ελληνικής οικονομίας. Ζω με τον σύζυγό μου Steve Kolias στην Washington, DC, USA.

Γεώργιος Ν. Λιλής (Δρ) - Μαθητής 2002 -2003 - Έγινε δεκτός:  Cornell UniversityΕίπε για το NETWORK

“Το NETWORK με βοήθησε σημαντικά κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μου για τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στην Αμερική. Μέσω των ανθρώπων του NETWORK είχα την ευκαιρία να εκτιμήσω το πόσο σημαντικό είναι κανείς να ανοίγει τους ορίζοντες του πέρα από τα όρια της χώρας του και να γίνεται πραγματικά πολίτης του κόσμου.”

Σύντομη Βιογραφία

Ο Γεώργιος Ν. Λιλής (Δρ.)  απέκτησε το πενταετές δίπλωμα του Ηλ. Μηχ. και Μηχ. Η/Υ από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 2002 ως μέλος του εργαστηρίου κεραιών στο οποίο υλοποίησε συσκευές ηλεκτρονικής στρέψης λοβών σύνθετων κεραιών.

Το 2004 έγινε μέλος της ομάδας έρευνας επικοινωνιακών δικτύων του πανεπιστημίου Cornell των Η.Π.Α., όπου εργάσθηκε σε ακουστική κυματική σύνθεση και το 2007 μέλος του εργαστηρίου μη γραμμικών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων υπερηψηλών ταχυτήτων του πανεπιστημίου Cornell, όπου εφάρμοσε τη κυματική σύνθεση σε μη γραμμικά κυκλώματα πυκνωτών-πηνίων.

Απέκτησε το μάστερ και διδακτορικό δίπλωμα του Ηλ. Μηχ. και Μηχ. Η/Υ από το πανεπιστήμιο του Cornell το 2006 και 2008 αντίστοιχα. Το 2009 εργάστηκε ως επισκέπτης ερευνητής στο Cornell και αργότερα ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στην ομάδα SPINCOM του πανεπιστημίου της Μινεσότα των Η.Π.Α..

Την περίοδο 2010-2011 υπηρέτησε κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στη διεύθυνση κυβερνο-άμυνας του Γ.Ε.Ε.Θ.Α. Από το 2011 εργάζεται ως μετα-διδακτορικός ερευνητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης με στόχο την θερμική μοντελοποίηση κτιρίων θετικού ενεργειακού ισοζυγίου.

Δήμητρα Καραχάλιου - Μαθήτρια 2011-2012 - Έγινε δεκτή: Columbia University

Είπε για το NETWORK

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές και το προσωπικό του NETWORK για την πολύτιμη βοήθεια τους που συνετέλεσε στην επίτευξη του στόχου μου, δηλαδή την αποδοχή μου από το πανεπιστήμιο του Columbia.

Στο NETWORK παρακολούθησα μαθήματα για το GRE και το TOEFL. Καθ' όλη τη διάρκεια των μαθημάτων καθώς και μετά το πέρας αυτών και μέχρι να δώσω εξετάσεις, οι καθηγητές και το προσωπικό ήταν πάντα πρόθυμοι να με βοηθήσουν και να μου λύσουν κάθε απορία όχι μόνο πάνω στα μαθήματα αλλά και σε θέματα αιτήσεων σε πανεπιστήμια για μεταπτυχιακά δίνοντας μου την απαραίτητη καθοδήγηση. Με βάση την εμπειρία μου στο NETWORK το συνιστώ σε κάθε ενδιαφερόμενο μαθητή που επιθυμεί ένα υψηλό score. ”

Λουκία Λιλή, μαθήτρια GRE, έγινε δεκτή στο Georgia Tech University

Είπε για το NETWORK

“Στη σχολή NETWORK ξεκίνησα την εντατική μου προετοιμασία για το GRE test. Πιστεύω ότι το ολιγομελές τμήμα που συμμετείχα, όχι μόνο μου προσέφερε ατομική παρακολούθηση από τον καθηγητή κ.Σιάτρα αλλά μου έδωσε και τη δυνατότητα να γνωρίσω φοιτητές με κοινά όνειρα και στόχους. Δύο στοιχεία που καθιστούν το NETWORK ξεχωριστή σχολή είναι η εμπειρία και οξυδέρκεια του καθηγητή κ.Σιάτρα και η δυνατότητα εξάσκησης απαρίθμητων test σε υπολογιστές.

Αποφοιτώντας τρίτη από το Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κρήτης το 2004, αποφάσισα να ακολουθήσω μεταπτυχιακές σπουδές στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά Βιολογίας κατακτώντας πλήρη υποτροφία από το πανεπιστήμιο του Bath στην Αγγλία. Στην Αγγλία, με συστηματική δουλειά, διαρκή παρακολούθηση σεμιναρίων στην Μεγάλη Βρεττανια και στις ΗΠΑ και πετυχαίνοντας μια καλή δημοσίευση στο περιοδικό Genetics, ήρθα σε επαφή με σημαντικά ονόματα στο χώρο της Μαθηματικής Βιολογίας.

Τελειώνοντας το MPhil μου από την Αγγλία, αποφάσισα να ξεκινήσω το διδακτορικό μου στις ΗΠΑ αποκλειστικά στο χώρο της Βιολογίας. Χρησιμοποιώντας τα υψηλά μου σκορ στο GRE και έχοντας ένα δυνατό επιστημονικό υπόβαθρο, πέτυχα πλήρεις υποτροφίες από 4 πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Το Georgia Tech μου προσέφερε το καλύτερο πακέτο χρηματοδότησης και επίπεδο σπουδών οπότε και μετακόμοισα στην Atlanta, GA το 2008. Μετά τον πρώτο χρόνο, κατά τον οποίο ένας φοιτητής αλλάζει δύο με τρία εργαστήρια μέχρι να βρει το κατάλληλο, επέλεξα το εργαστήριο του Dr.John F. McDonald, στο οποίο και αποφάσισα να εργαστώ ολοκληρωτικά με την ανάλυση δεδομένων για τη θεραπεία του καρκίνου. Στοχεύω τώρα πλέον να αποφοιτήσω τον Ιανουάριου του 2013 και να συνεχίσω με την έρευνα του καρκίνου δουλεύοντας ως post-doc στο ίδιο εργαστήριο.

Το Georgia Tech όχι μόνο μου έδωσε εξαιρετικές βάσεις στον βιολογικό τομέα αλλά μου επέτρεψε να αναπτύξω τις μαθηματικές και υπολογιστικές μου γνώσεις, γεγονός που ολοκλήρωσε ένα όνειρο ζωής. Τέλος, το Georgia Tech, φιλοξενώντας μία από τις μεγαλύτερες και πλέον σύγχρονες ολυμπιακές εγκαταστάσεις (μέρος των Ολυμπιακών αγώνων του 1996) μου προσέφερε τη δυνατότητα να ασχοληθώ με τον τρίαθλο και να πετύχω 4η θέση στο Παναμερικανικό Πρωτάθλημα του 2012, μία επιτυχία που με ολοκληρωσε και ως αθλήτρια υψηλού επιπέδου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το NETWORK και ειδικά τον κ. Σιάτρα για το εισητήριο που μου έδωσαν να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στις ΗΠΑ. Ο δρόμος ήταν μακρύς και δύσκολος αλλά άξιζε κάθε στιγμή διάβασής του. ”

Θεοφάνης Αποστολόπουλος, μαθητής TOEFL & GRE, έγινε δεκτός στο Imperial College

Είπε για το NETWORK

“I first learned about NETWORK from a friend of mine during my undergraduate studies at the University of Piraeus. Since I wanted to pursue postgraduate studies in the UK, I enrolled for TOEFL and GRE examination preparatory courses, just before finishing my studies. The quality of the taught courses and the lab exercises was so high that I also decided to enrol for the Full Service one-to-one support programme, in order to further enhance my personal learning experience with much more focus on my real needs and practical aspirations.

With the invaluable help and constant support of the staff I got offers from some of the most prestigious British Universities, including UCL, Imperial, King's, Durham and Edinburgh. Having chosen to continue my postgraduate studies in the Department of Computing at Imperial College, London, I received a world class master's degree, before returning to Greece to gain some valuable working experience as a freelance programmer and afterwards as a researcher.

I am currently a PhD candidate in the Algorithm Design Group (ADG), in the Department of Informatics at King's College. No matter how many years have passed, I always value the quality of training I received at NETWORK, which still constitutes the backbone for my further development and my future career. ”

Σύντομη Βιογραφία

I was born and raised in Athens, Greece. Following my graduation from high school in 2002, I enrolled in the Department of Computer Science at the University of Piraeus, Greece. After completing all my obligations for the completion of my degree, I continued my postgraduate studies in the distinguished Department of Computing at Imperial College, London, in 2007, before returning to Greece to complete my mandatory military obligations and to gain some valuable working experience as a freelance programmer and afterwards as a researcher at the University of Piraeus. In 2010 I joined the Department of Informatics at King's College, London, as a PhD candidate in the Algorithm Design Group (ADG), a position I hold to date.

Κωνσταντίνος Στούρας - Μαθητής 2010-2011 - Έγινε δεκτός: PhD INSEAD

Είπε για το NETWORK

“Έγινα δεκτός για 5-ετές PhD στο INSEAD στον χώρο του Operations Management!!

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την όλη εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και με τη γενικότερη επικοινωνία που είχα με το NETWORK.

Να σημειώσω πως παρακολούθησα και το TOEFL (καλοκαίρι 2010) τμήμα, αλλά και το GRE (Σεπτ-Νοεμ. 2010) τμήμα και ότι έγινα δεκτός όχι μόνο στην πρώτη μου επιλογή για σπουδές, με πλήρης υποτροφία, αλλά και στα περισσότερα Aμερικάνικα Business Schools που έκανα αίτηση.”

Carlos Vitoria Vilaplana - Μαθητής 2011-2012 - GMAT Score 710 - Έγινε δεκτός: MBA Imperial College

Είπε για το NETWORK

“I came to NETWORK short after my first attempt at the GMAT, for which I prepared myself scoring 580. After completing the GMAT prep course at NETWORK I took the exam again, now scoring 710!!!

The course was very well organized and its structure, with its balanced combination of lessons and practice tests in the labs, is the best formula to maximize a GMAT candidate's score.

The quality of the instructors was really high; Mr. Siatras really masters every aspect of the test and provides students with the techniques and tips that they need to succeed on the examination day. Also, NETWORK has nice and welcoming facilities that make learning a very pleasant experience. Going to NETWORK to prepare for the GMAT was great decision. ”

Dimitrios Lais(Δημήτριος Λάης), Cambridge Proficiency, Michigan Proficiency, IELTS, έγινε δεκτός MSc, London School of Economics and Political Science(LSE)

Είπε για το NETWORK

“Ξεκίνησα στο NETWORK εντατικά μαθήματα αγγλικών σε μία φάση ιδιαίτερα πιεστική για μένα καθώς από την μια έπρεπε να συνεχίσω με αμείωτο βαθμό τις υψηλές επιδόσεις στο πανεπιστημιακό επίπεδο και από την άλλη να φτάσω τα αγγλικά μου σε επίπεδο Proficiency όντας κάπου μεταξύ του Lower και του Advanced.

Το NETWORK ήταν το μόνο φροντιστήριο που ούτε σε αποθάρρυνε όπως άλλα κορυφαία φροντιστήρια που φοβόντουσαν μη πέσει ο δείκτης των επιτυχόντων τους, ούτε όμως έταζε ανέφικτα πράματα στο βωμό του χρήματος όπως μυριάδες άλλα φροντιστήρια. Παράλληλα κατάφερνε στις περισσότερες περιπτώσεις μέσω μια σειράς επιπλέον των μαθημάτων ασκήσεων όπως listening, mock exams, speaking και κατ' ιδίαν συναντήσεων να βρει μια ισορροπία μεταξύ ιδιαίτερου και διδασκαλίας σε τμήμα.

Οι εκάστοτε καθηγητές παίζουν σημαίνοντα ρόλο φυσικά, ωστόσο αυτό που κάνει το NETWORK επιτυχημένο είναι το σύστημα εκμάθησης του το οποίο ξεπερνά τα πρόσωπα. Επιπλέον οι χώροι του και η όλη οργάνωση του παραπέμπουν περισσότερο σε Βρετανικό Πανεπιστήμιο παρά σε παραδοσιακό φροντιστήριο πράμα που σε εμπνέει και σε βάζει γενικότερα σε ένα διαφορετικό κλίμα. ”

Σύντομη Βιογραφία

Dimitrios has a first class Βachelors degree in Political Science from Aristotle University of Thessaloniki. In addition, he was the top student of his department, thus receiving a special award and scholarship. He graduated from the LSE with a Μasters in Global Politics in 2011, following which he worked with Global Policy in London, while attending an interdisciplinary summer program at Cambridge University.

He is also a recipient of the Western Macedonian Associationʼs Greek National Scholarship for postgraduate studies at the LSE. He currently works as freelance writer with WriterBay and as an intern with the Global Conscience Initiative, which engages in conflict resolution and peace-building issues in Cameroon. He has been invited to speak at several conferences, while occasionally also contributing to blogs and to local and national newspapers.

Dimitrios and other international students and young professionals recently founded the Policy Intelligence NETWORK which aims to put forward interdisciplinary research projects in global governance issues within the renaissance spirit of Homo Universalis. Dimitrios holds a number of offers for both a second masters and a PhD at UK's top 10 universities as well as several job offers, and he will evaluate his options in due course.

Σιώης Αλέξανδρος – Μαθητής 2010 – 2011 – Έγινε δεκτός: LSE

Είπε για το NETWORK

“Η εμπειρία μου με το NETWORK ξεκίνησε το χειμώνα του 2010. Από την πρώτη στιγμή οι υπεύθυνοι με έκαναν να αισθανθώ σιγουριά και ασφάλεια. Το περιβάλλον ήταν κάτι περισσότερο από ευχάριστο και όλοι τους με έκαναν να πιστεύω πως έκανα την καλύτερη επιλογή που τους εμπιστεύθηκα κάτι τόσο σημαντικό για μένα. Πέρα από την βοήθεια και υποστήριξη που μου προσέφεραν όσον αφορά τις αιτήσεις μου για το μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, στο NETWORK έκανα και μαθήματα για το IELTS και το GMAT και μπορώ να πω ότι τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένα.

Συμπερασματικά, μπορώ να πω όμως πως πέρα από τη βοήθεια που μου προσέφερε το NETWORK στην διαδικασία των αιτήσεων πέρυσι και στην πορεία που πήρε η ακαδημαϊκή και επαγγελματική μου σταδιοδρομία, τόσο η Λένα όσο και η Αλεξία, ο Γιώργος, ο Πάνος και όλο το υπόλοιπο προσωπικό του οργανισμού ήταν πάντα δίπλα μου σε ό,τι και αν χρειάστηκα.

Ήταν πάντα πρόθυμοι να λύσουν την κάθε μου απορία και να με ανεβάσουν ψυχολογικά όταν είχα κάτι το οποίο με απασχολούσε. Τέλος, στο NETWORK έκανα και φίλους, οι οποίοι γνωρίζω πως ό,τι και αν θελήσω θα σταθούν δίπλα μου, αλλά επίσης θα ήθελα να γνωρίζουν και αυτοί πως και εγώ εάν και όποτε μπορέσω, θα είμαι πρόθυμος να τους βοηθήσω στο μέλλον. ”

Σύντομη Βιογραφία

Αυτή τη χρονιά σπούδασα Management and Human Resources στο LSE (London School of Economics and Political Science) καθώς τόσο οι αιτήσεις όσο και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έδωσα για να γίνω αποδεκτός από το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα πήγαν πολύ καλά, χάρη και στη βοήθεια της ομάδας του NETWORK.

Παράλληλα με τις σπουδές μου, έκανα και πρακτική άσκηση σε ένα Βρετανικό υπουργείο (Department for Business, Innovation and Skills), το τελικό αποτέλεσμα της οποίας θα είναι μια εμπεριστατωμένη μελέτη όσον αφορά τη διαχείρηση του ανθρωπίνου δυναμικού τους και θα περιέχει προτάσεις ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Από το Σεπτέμβριο, οπότε και τελειώνει το πρόγραμμα, θα αναζητήσω μια θέση εργασίας σε κάποια πολυεθνική του εξωτερικού ή σε κάποιον διεθνή οργανισμό.

Γιώργος Στέγγος - Μαθητής 2011-2012 - GMAT Score 690 - Έγινε δεκτός: Master in Civil Environmental Eng. & MBA at Tepper school of Carnegie Mellon University

Είπε για το NETWORK

“I am not usually given to writing letters of praise but on this occasion I feel I have to. I have never been very good at languages. I had found myself facing the apprehension that I cannot express my feelings and thoughts in a foreign language as vividly and eloquently as in my native tongue. Apparently learning the English language has been a particularly challenging endeavour.

The fact is that although I started studying English seriously only a year ago, I have learned English successfully in your courses, even breezing through the finer subtleties of the language and thoroughly enjoying the whole process.

 I am truly and honestly impressed with the superb method that you have devised. Your GRE class is the absolute best to get someone up and prepare him quickly and more importantly efficiently. The class was easy to follow and the learning just flowed naturally. I am impressed with my progress in a little over 8 weeks of intensive study! Your whole approach to learning in your programs exemplifies par excellence what is at the very cutting edge of successful teaching and learning. In a few words, NETWORK is excellent.

First of all, I want to thank you for the excellence of your GRE and TOEFL teaching methods. Your way of teaching is so different, and I never knew it was so easy! So thank you! You've got a winner there. Keep on doing what you're doing. You will be pleased to know that I have been admitted at the joint degree program – Master in Civil Environmental Engineering and MBA at Carnegie Mellon's Tepper School – which is one of the best schools in the world. I mention this because I applied only to that University and they accepted me through the third round process, which is extremely difficult for international prospective students.

As for the people who work there, I have to confess that I have never seen anyone more interested in helping people to achieving their goals with that passion. I love your program and I am wowing it to my friends. Cordially, George Stengos"

Μιχάλης Βάσαλος, Μαθητής TOEFL & GRE 2005 – 2006, Έγινε δεκτός, MSc Agricultural Economy, University of Kentucky

Είπε για το NETWORK

“Η πρώτη μου επαφή με το NETWORK ήταν το 2005 λίγο πριν ολοκληρώσω τις προπτυχιακές μου σπουδές στο τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχοντας σαν στόχο να πάρω υποτροφία από πανεπιστήμιο στις Η.Π.Α. για τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο NETWORK παρακολούθησα μαθήματα για TOEFL και GRE.

Στους σχεδόν δύο μήνες που είχα καθημερινή επαφή με τους καθηγητές και το προσωπικό του NETWORK έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την φιλική ατμόσφαιρα ανάμεσα στους καθηγητές, το προσωπικό και τους μαθητές, και από το επίπεδο γνώσεων των καθηγητών. Επιπρόσθετα, έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την βοήθεια που παρείχε ο κ. Α. Σιάτρας σε όλη την διαδικασία από την υποβολή αιτήσεων μέχρι και την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο της επιλογής μου απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που είχα. Τέλος, μία από τις σημαντικότερες παροχές του NETWORK, την οποία χρησιμοποιούσα σε σχεδόν καθημερινή βάση ήταν το εργαστήριο Η/Υ. Η εξάσκηση στα test που υπήρχαν στους υπολογιστές με βοήθησε να είμαι απόλυτα έτοιμος όταν έδινα τα TOEFL και GRE.

Το 2006 έγινα δεκτός για M.Sc. στο University of Kentucky. Το 2008 απέκτησα το πτυχίο μου (M.Sc. στην Αγροτική Οικονομία) και τον Δεκέμβριο του 2008 γίνομαι δεκτός στο PhD πρόγραμμα του University of Kentucky, στο οποίο βρίσκομαι έως και σήμερα (προβλεπόμενη περίοδος αποφοίτησης Δεκέμβριος 2012). Σε αυτά τα 6 χρόνια στο University of Kentucky έχω δημοσιεύσει εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά, συμμετάσχει σε συνέδρια τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ και είχα την ευκαιρία να γίνω πρόεδρος του Graduate Student Organization. ”

Ιωάννης Γ. Μακρονικολάκης - Μαθητής 2011 -2012 - IELTS Score 7 - Έγινε δεκτός: City University London

Είπε για το NETWORK

“Η εμπειρία μου στο NETWORK είναι πολύ θετική καθώς με βοήθησε να εκπληρώσω όλους τους στόχους που είχαμε αρχικά θέσει τόσο με την απόκτηση του IELTS όσο και με την τελική αποδοχή μου από το πανεπιστήμιο του City MSc in Shipping Trade & Finance που αποτελούσε την πρώτη μου επιλογή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους καθηγητές μου και ειδικά το συμπατριώτη μου κ. Μάνο που με βοήθησαν σε όλη τη διάρκεια των μαθημάτων καθοδηγώντας με στην προσπάθεια μου να αξιοποιήσω τον περιορισμένο χρόνο που είχα στη διάθεση μου για μελέτη καθώς παράλληλα υπηρετούσα τη στρατιωτική μου θητεία. Thanks NETWORK! ”

Γιώργος Ανδριτσάνος - Μαθητής 2011-2012 - GMAT Score 710

Είπε για το NETWORK

“Όσον αφορά την εμπειρία μου στο NETWORK και γενικότερα στο GMAT θα ήθελα να σταθώ σε 2 βασικά σημεία. Πρώτον στην πολύ καλή εξυπηρέτηση όλων των μελών του φροντιστηρίου και στην προθυμία των καθηγητών για οποιαδήποτε βοήθεια προς τους σπουδαστές, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους. Δεύτερον, πρέπει να τονίσω πως είναι στο χέρι του κάθε σπουδαστή να αξιοποιήσει όλα τα εφόδια που του προσφέρονται και να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.”

Ιωάννης Παπουτσής - Μαθητής 2011-2012 - GMAT Score 690 - Έγινε δεκτός: MSc in Finance, Grenoble Graduate School of Business

Είπε για το NETWORK

“Φανταστείτε το GMAT σαν μια λερναία ύδρα και το ΝΕΤWORK σαν τον Ιόλαο... Σου δίνει τα εφόδια να περάσεις αυτόν τον άθλο δίχως απώλειες!

Οι καθηγητές είναι πραγματικά ασύγκριτοι και είναι πάντα εκεί για όποιον χρειαστεί βοήθεια εντός και εκτός των μαθημάτων.

Το πιο ευχάριστο κομμάτι των μαθημάτων (πέραν του διαλείμματος ) ήταν τα ίδια τα μαθήματα, που παρά την όση κούραση και να έχει κάποιος παραμένουν κάθε φορά απίστευτα ενδιαφέροντα! (Όχι δεν είμαι κανένα "φυτό", είναι πραγματικά ευχάριστα). Καλό κουράγιο και καλή τύχη στους επόμενους!!! ”


Στάγκου Μυρτώ – Μαθήτρια 2009 – 2010 – Έγινε δεκτή: Nottingham

Είπε για το NETWORK

“Ήταν Σεπτέμβριος του 2009 όταν αποφάσισα να φύγω στο εξωτερικό για μεταπτυχιακές σπουδές. Έτσι επισκέφτηκα το NETWORK και ξεκίνησε η γνωριμία και η συνεργασία με τον εκπαιδευτικό όμιλο. Φοίτησα για ένα χρόνο σε τάξη προετοιμασίας για τις εξετάσεις του IELTS καθώς ήταν απαραίτητο έγγραφο για την εισαγωγή μου σε Bρετανικό πανεπιστήμιο. Το ολιγάριθμο, ταχύρυθμο και πολύ οργανωμένο τμήμα με βοήθησε να προετοιμαστώ και να επιτύχω στις εξετάσεις. Οι καθηγητές μου ήταν εξαίρετοι με πάθος και ενέργεια για την δουλειά τους, με ενθάρρυναν και με στήριξαν ιδιαιτέρως. Το περιβάλλον του φροντιστηρίου ήταν πολύ φιλικό και οικείο, έτσι οι πολλές ώρες που περνούσα εκεί ήταν ευχάριστες και εποικοδομητικές. Είχα την τύχη να γνωρίσω νέα άτομα και να κάνω νέες φιλίες που διατηρούνται μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, άρχισα και την έρευνα των μεταπτυχιακών προγραμμάτων που με ενδιέφεραν. Η απαιτητική διαδικασία υποβολής αιτήσεων καθώς κι η έλλειψη γνώσεων με οδήγησαν να ζητήσω βοήθεια και τη συμβουλή της εξειδικευμένης και άριστης ομάδας για μεταπτυχιακά στο εξωτερικό. Οφείλω να τονίσω ότι η βοήθεια και η στήριξη κυρίως συναισθηματική ήταν πολύτιμη και καθοριστική για την πορεία μου. Με διευκόλυναν και μου έλυσαν τα προβλήματα άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Ήταν πάντα παρόντες και πρόθυμοι να μου λύσουν κάθε απορία και ανησυχία που προέκυπτε.

Θεωρώ πως η συνεργασία με αυτή την υπηρεσία σας ήταν ευεργετική και διαμόρφωσε καθοριστικά την εκπαιδευτική μου πορεία και εξέλιξη. Έτσι μέσα από διαρκή ψάξιμο, καθοδήγηση και συμβουλές επέλεξα να παρακολουθήσω το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Συμβουλευτική Παίδων και Εφήβων του πανεπιστημίου του Νόττινχαμ. Ήταν μια σωστή και καλή επιλογή καθώς αποκόμισα σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες που είναι πολύ χρήσιμες για την επαγγελματική μου εξέλιξη και πρόοδο. Ήταν ένα πρόγραμμα πολύ πρωτοπόρο και καινοτόμο που μου έμαθε πρακτικά πράγματα και είχα την ευκαιρία να εκπαιδευτώ σε δομές εφαρμόζοντας τις γνώσεις και αποκτώντας νέα προσόντα.

Επίσης, πέρα από τις σπουδές μου το NETWORK συνέβαλε στην εξασφάλιση της διαμονής μου σε μια όμορφη και ζωντανή εστία όπου είχα την τύχη να γνωρίσω ανθρώπους απ' όλα τα μέρη της γης και να δικτυωθώ. Το θέμα της διαμονής απασχολεί ιδιαίτερα τους μεταπτυχιακούς φοιτητές καθώς δεν γνωρίζουν την πόλη και ο ελεύθερος χρόνος τους είναι περιορισμένος για να ασχοληθούν με την εύρεση σπιτιού και τα παραλειπόμενα. Ολοκληρώνοντας τις μεταπτυχιακές μου σπουδές , αποφάσισα να μείνω για ένα ακόμα χρόνο στο Νόττινχαμ και να συνεχίσω τις πρακτικές μου και να εργαστώ ως δασκάλα στο Eλληνικό σχολείο της πόλης. Θεωρώ πως αυτή η εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη και είμαι ευγνώμων που είχα την δυνατότητα να τη ζήσω.

Έμαθα πολλά πράγματα για τον επαγγελματικό μου τομέα, παρακολούθησα σεμινάρια και εργάστηκα ως σχολική ψυχολόγος σε δημοτικά σχολεία. Αυτή η χρονιά είναι καθοριστική και πολύ σημαντική για την πρόοδο μου καθώς απέκτησα και καλλιέργησα απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις. Αν και δεν βρήκα μόνιμη δουλειά στην Αγγλία, αποφάσισα να γυρίσω πίσω όμως δεν το μετανιώνω. Αντιθέτως, ήταν ένα ταξίδι με αφετηρία το Νetwork που ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί και θα συνιστούσα όλους τους νέους να το δοκιμάσουν και να μην το φοβηθούν.

Πιστεύω πως η επιλογή μου να φοιτήσω και να εμπιστευτώ το NETWORK ήταν απόλυτα ορθή και συνέβαλε στην επιτυχία και στην διαμόρφωση της προσωπικής και επαγγελματικής μου ταυτότητας. Θα το συνιστούσα και θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα παρόλο που μπορεί να θεωρηθεί πως οι υπηρεσίες που παρέχει είναι ακριβές. Αξίζει τα λεφτά του και σε αποδεσμεύει από πολλές έγνοιες και άγχη, όπως επίσης σε διευκολύνει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις με βάση τις επιθυμίες και τις ικανότητες σου. Χωρίς τη συνδρομή και στήριξη του οργανισμού αμφιβάλλω εάν θα βρισκόμουν σε αυτό το στάδιο σήμερα.

Σας ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου και μέσα από αυτή τη σύντομη εισαγωγή και περιγραφή παροτρύνω όλους τους νέους να ρισκάρουν και να κυνηγήσουν το όνειρο τους αναλαμβάνοντας τις ευθύνες και τις συνέπειες των επιλογών τους. Όταν κάτι το θέλεις πολύ θα το επιτύχεις αρκεί να αγωνιστείς και να παλέψεις. Στον αγώνα αυτό είχα δυνατούς συμμάχους με αποθέματα υπομονής και αισιοδοξίας που με βοήθησαν να μην τα εγκαταλείψω, αλλά να συνεχίσω με πείσμα και δύναμη. Η ομάδα του NETWORK ανήκει στους παραπάνω καθώς χωρίς αυτούς θα τα είχα παρατήσει . Με βοήθησαν να δω τον Όλυμπο σαν ένα μικρό και εύκολο βουνό. ”

Κωνσταντίνος Ζέρβας IELTS 7 – Έγινε δεκτός στο ALBA MBA

Είπε για το NETWORK

“Η γνωριμία μου με τον Όμιλο NETWORK έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν μετά από μια πρώτη επαφή για τα τμήματα και τα προγράμματα, το επέλεξα χωρίς δεύτερη σκέψη για τη προετοιμασία μου για το ΜΒΑ. Και φυσικά δικαιώθηκα για την επιλογή μου.

Από την αρχή εντυπωσιάστηκα από τις άψογες συνθήκες, τις εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια του ομίλου, καθώς και από το κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στους σπουδαστές και τους καθηγητές.

Το συμβουλευτικό και γραμματειακό προσωπικό του ομίλου Νetwork μου προσέφερε πλήρη υποστήριξη και βοήθεια καθ' όλη τη διάρκεια των μαθημάτων όπως και μετά το πέρας αυτών σε ό,τι αφορούσε την συμπλήρωση και πορεία των αιτήσεων και συνεντεύξεων για τα πανεπιστήμια.

Επιπλέον, διαπίστωσα έμπρακτο ενδιαφέρον και διάθεση ανά πάσα στιγμή για συζήτηση, στήριξη ακόμα και προσαρμογή σε προβλήματα ωραρίων που έτυχε να έχω με τη πρωινή μου εργασία. Παρόλο τις έντονες απαιτήσεις των προγραμμάτων IELTS και GMAT που παρακολούθησα, ο χρόνος που περνούσα στο NETWORK μου έφτιαχνε πάντα τη διάθεση και ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη κούραση και το άγχος της καθημερινότητας.

Με τη σωστή καθοδήγηση των καθηγητών και οργανωμένο διάβασμα και εξάσκηση, είχα απόλυτη επιτυχία και στα δύο τεστ. Στη διάρκεια της χρονιάς που μας πέρασε χτίστηκαν δυνατοί δεσμοί με ανθρώπους του ομίλου NETWORK οι οποίοι ελπίζω να διατηρηθούν και σε φιλικό επίπεδο στο μέλλον. ”

Χρήστος Γεωργολιός, Μαθητής 2010 - 2011 – Full Service, Έγινε δεκτός: MSc Computer Game Engineering, Newcastle University

Είπε για το NETWORK

“Το Σεπτέμβριο του 2010 αποφάσισα πως ήθελα να συνεχίσω τις σπουδές μου, με σκοπό να προσθέσω ένα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο βιογραφικό μου. Εκ των υστέρων μπορώ να πω με σιγουριά πως το να συνεργαστώ με το NETWORK ήταν το καλύτερο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Η εμπειρία του εκπαιδευτικού ομίλου φάνηκε στην πράξη, όταν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, υπήρχαν λύσεις για όλα τα πιθανά σενάρια και προετοιμασία για όλο το φάσμα των καταστάσεων που ένας υποψήφιος φοιτητής αντιμετωπίζει πριν και μετά την υποβολή των αιτήσεών του σε ξένα πανεπιστήμια.

Η ζεστή και προσωπική προσέγγιση που μου έγινε, είναι άξια αναφοράς για όλο το φάσμα της υπηρεσίας Full Service που διάλεξα. Η μεθοδικότητα του NETWORK με εξέπληξε ευχάριστα, από την προσωπική αξιολόγηση της γλώσσας των σπουδών μου και την στοχευμένη βοήθεια στην περαιτέρω εξέλιξη της, τις προτάσεις πανεπιστημίων και ειδικοτήτων, την σωστή καθοδήγηση στην επιλογή τους και την προετοιμασία των εγγράφων, τις προτάσεις τόπων διαμονής στο καινούριο περιβάλλον, μέχρι και στοχευμένα σεμινάρια πάνω στις συνθήκες και ιδιαιτερότητες της χώρας των σπουδών.

Ο επαγγελματισμός όλων των στελεχών ήταν υποδειγματικός, χωρίς ούτε μια στιγμή να απολέσουν τη φιλική τους διάθεση. Προτείνω ανεπιφύλακτα την εμπειρία του NETWORK γιατί μου απέδειξαν μέσα από τη δουλειά τους ότι ενδιαφέρονται για το μέλλον μου. Αυτήν την περίοδο, τελειώνω το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Computer Game Engineering του Newcastle University το οποίο είναι επικεντρωμένο στον προγραμματισμό και στις εξομοιώσεις φυσικών και μαθηματικών μοντέλων και είμαι έτοιμος να βγω στην αγορά εργασίας της Ευρώπης. ”

Αργύρης Χριστοδουλίδης, Μαθητής 2009 - 2010 – IELTS, Έγινε δεκτός: MSc in Medical Image Computing, University College London

Είπε για το NETWORK

“Το δικό μου success story ξεκίνησε τέλος του 2009 αρχές του 2010 όταν και τελείωσα τις σπουδές μου στο τμήμα πληροφορικής με εφαρμογές στην βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας. Επισκέφτηκα λοιπόν το NETWORK με σκοπό την εισαγωγή μου σε κάποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του εξωτερικού με αντικείμενο σπουδών συναφές με τα ερευνητικά και ακαδημαϊκά ενδιαφέροντα μου. Οι εξειδικευμένοι άνθρωποι του NETWORK με υποστήριξαν και καθοδήγησαν σε όλη την διαδικασία των αιτήσεων στα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης. Πέρα από αυτό μέσο της γνώσης τους με βοήθησαν να απαντήσω σε σημαντικές ερωτήσεις που είχα θέσει στον εαυτό μου ώστε να μπορέσω να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Επίσης στο NETWORK παρακολούθησα μαθήματα για το IELTS ώστε να βελτιώσω το score που είχα από προηγούμενη προσπάθεια, έτσι κατάφερα να πιάσω το όριο που χρειαζόμουν ώστε να επιλεγώ στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα: MSc. in Medical Image Computing του UCL. Κλείνοντας, η Σχολή του NETWORK με υποστήριξε κατά την διάρκεια όσο και στο τέλος των σπουδών μου προσφέροντας λύσεις σε γραφειοκρατικά όσο και ακαδημαϊκά προβλήματα που μου προέκυπταν. Θα συνιστούσα σε όποιον ενδιαφέρεται για σπουδές στο εξωτερικό και προετοιμασία για το IELTS να απευθυνθεί στοNETWORK. ”

Αθηνά Καραλή, Μαθήτρια 2009- 2010, IELTS & Full Service, Έγινε δεκτή: MSc in Special Education, University of Brunel

Είπε για το NETWORK

“Αρχή ήμισυ παντός (Πλάτων, 427-347 π.χ. Φιλόσοφος)", Η Αρχή είναι το ήμισυ του Όλου, όπως είπε χρόνια πριν και ο Πλάτων. Στη προκείμενη περίπτωση η απόφαση για έξοδο στο εξωτερικό, είτε για ακαδημαϊκούς είτε για επαγγελματικούς λόγους, είναι μια δύσκολη απόφαση, η όποια όμως μπορεί να γίνει η αρχή μιας νέας ζωής. Προσωπικά, κατά τη διάρκεια της δικής μου πορείας με σκοπό την έξοδο στο εξωτερικό για ακαδημαϊκούς λόγους το NETWORK σαν εταιρεία αλλά κυρίως σα προσωπικό με στήριξε σε σημαντικό βαθμό.

Το όνομα μου είναι Αθηνά και καιρό πριν πήρα την απόφαση να πάω στην Αγγλία για να εξειδικευτώ μέσω Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ειδική Αγωγή. Το προσωπικό του NETWORK, όπως εκπαιδευτικοί, καθηγητές και υπεύθυνοι συνετέλεσαν σημαντικά στο να παρακολουθήσω εντατικά μαθήματα Αγγλικών, να βρω ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Αγγλίας για να παρακολουθήσω το Μεταπτυχιακό μου, στην αναζήτηση κατοικίας στην Αγγλία, αλλά κυρίως μου δημιούργησαν -μέσω συζήτησης και αλληλεπίδρασης με ανθρώπους που είναι ειδικοί και γνώστες στο συγκεκριμένο τομέα- συναισθήματα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης για αυτό το μεγάλο βήμα που ετοιμαζόμουν να κάνω.

Ευτυχώς, όλα τελείωσαν επιτυχώς και αξίζει σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι ακόμα και όταν έφυγα από Ελλάδα, το NETWORK και το προσωπικό του, μου παρείχε έγκυρη συμβουλευτική και στήριξη όσον άφορα την ακαδημαϊκή πορεία μου και συνεχίζει και ακόμα και τώρα να συμβάλλει και να υποστηρίζει τις εκάστοτε προσπάθειες μου. Ευχαριστώ το προσωπικό του NETWORK. ”

Θεολόγος Κώτσος - ΤOEFL Score 107 - Έγινε δεκτός: MSc Computer Science, The University of Edinburgh

Είπε για το NETWORK

“Στο NETWORK αρχικά παρακολούθησα μαθήματα TOEFL. Οι καθηγητές ήταν δίπλα σε κάθε μαθητή για να τον στηρίξουν στα σημεία που ο ίδιος χρειάζεται περισσότερη βοήθεια και οι εγκαταστάσεις είναι άψογες κάνοντας την προετοιμασία για τις εξετάσεις πολύ πιο ευχάριστη από όσο θα μπορούσα να φανταστώ. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η βαθιά γνώση που είχαν οι καθηγητές για το τεστ. Δεν βελτίωνες μόνο τα Αγγλικά σου αλλά αποκτούσες μια εξοικείωση με τις συγκεκριμένες εξετάσεις ώστε να μην υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να αντιμετωπίσεις την ημέρα των εξετάσεων.

Οταν ήρθε η ώρα να κάνω αιτήσεις για μεταπτυχιακό τους εμπιστεύτηκα και πάλι. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνω δεκτός σε όλα τα πανεπιστήμια που επιθυμούσα, ανάμεσα τους μερικά με πολύ αυστηρές διαδικασίες επιλογής φοιτητών όπως το UCL και το University of Edinburgh. Παρακολούθησα το MSc μου στο δεύτερο και κατάφερα να προσληφθώ σαν Software Engineer λίγους μήνες πριν πάρω το πτυχίο μου.

Θεωρώ ότι η επιτυχημένη αυτή πορεία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο NETWORK και η προσωπική μου εμπειρία ήταν άψογη. Το συνιστώ στον καθένα, καλή επιτυχία στους επόμενους. ”

Παναγιώτης Σταυρακάκης, μαθητής GRE, έγινε δεκτός στο Harvard University, John F. Kennedy School of Government.

Είπε για το NETWORK

“For my preparation for the GRE Test I was fortunate to be instructed by Mr. Adam Siatras of NETWORK. The GRE score was essential part of my application for the Harvard University’s John F. Kennedy School of Government in the USA.

The preparation and the tutoring were exceptionally structured and organized. In addition, the services offered were well above of what I was expecting, thankfully a welcome surprise.

I realized that the NETWORK is a well-organized business organization offering high standard services at a level, which is rare for Greece. For this reason, the NETWORK is worth to introduce to my peers. ”

Σύντομη Βιογραφία

Panagiotis has joined Hellenic Navy in 1985, as a naval cadet in the Hellenic Naval Academy. He became an Engineer Officer in 1989. Up to 2002 he served in various naval vessels as head engineer officer and chief engineer. Then up to February 2011 he served in various agencies of the Hellenic Navy, the Army and the Joint Forces, assuming key leading roles in Strategy, Security, Safety, Management and Education.

Concurrently with his military duties, in 2006 up to date he has carried out innovative research in shipboard fire detection, as a part-time PhD student at the National Technical University of Athens, which he successfully completed in July 2012. In 2006 he was honoured with a full scholarship from ALBA Graduate Business School in MBA in Shipping, for the part-time program, from which he graduated in 2009.

The period 2008-2010 he studied and received his MSc in Disaster Medicine and Crisis Management form Athens University. In February 2011 he voluntarily ended his military career as a Naval Captain in order to follow a different career path in academia. Panagiotis is happily married and he has four (4) lovely children.

Aineias Martos, μαθητής TOEFL

Είπε για το NETWORK

“I first came across Network on the internet while I was looking for an English course near my home.My subsequent visit to Network's premises made me realize that it is a school of high standards, where students with high objectives are prepared to be admitted to the most demanding universities abroad.

My decision to prepare at Network for my TOEFL exam proved very right, which in combination with the school's wise consulting enabled me to get accepted to pursue my MSc in Advanced Computer Science at the University of Birmingham in the UK, from where I graduated in September 2004.

My good TOEFL results and Network's consulting played a crucial role in my getting awarded a scholarship from the Bodossaki foundation, to finance my MSc. After all these years, I still have a good relation with Network's staff and I have been recommending Network to friends and relatives who intend to be apply to the most demanding universities abroad. ”

Σύντομη Βιογραφία

Aineias Martos is currently a PhD candidate at the University of Athens, researching the accessibility of people with visual impairment to scientific notation. He has rich professional experience as a software developer and software engineer at QUALCO IT Solutions & Services (www.qualco.gr) and in localization and support of applications and hardware for the blind for Freedom Scientific, Handy Tech and Euro Braille (http://www.igi-group.com)


 
Welcome to Network
Αθήνα
Βασ. Σοφίας 84, Έναντι Μεγάρου Μουσικής
Τηλ.: (210) 7488-131, 21 300 300 27, athens@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 09:30 - 21:30 ΣΑ: 10:00 - 15:00
 
Θεσσαλονίκη
Παύλου Μελά 18 & Τσιμισκή, Διαγώνιος
(2310) 240-394, 21 300 300 28, salonica@network.gr
Ώρες Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 10:00 - 22:00 ΣΑ: 10:00 - 15:00
 
 
Welcome to Network
Διαγνωστικό
Test Αγγλικής Γλώσσας
MBA ή MSc
Αναλυτική Σύγκριση
Test Επαγγελματικού
Προσανατολισμού
Πως τα Πανεπιστήμια
Επιλέγουν Υποψηφίους
Σύγκριση Ελληνικών &
Βρετανικών Παν/μιων
Άλλες Πιστοποιήσεις
του Ομίλου NETWORK
 

Our Courses & Services Interactive Info About NETWORK Affiliated Websites
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ
ΠΡΩΤΟ ΠΤΥΧΙΟ (ΑΕΙ)
       
 Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK εδρεύει στην Αθήνα, Βασ. Σοφίας 84 & τη Θεσσαλονίκη, Π. Μελά 18 & Τσιμισκή. 
Τα Mαθήματα & η Προετοιμασία IELTS (αλλά και για TOEFLGMATGRE, και το πρόγραμμα FOUNDATION) γίνονται στις ίδιες εγκαταστάσεις στην Αθήνα & τη Θεσσαλονίκη:

The headquarters of NETWORK Educational Group, where our IELTS preparation course is held, are located in Athens & Thessaloniki. 
All preparation Courses in Greece for IELTS, TOEFLGMATGRE, FOUNDATION and all other programmes are delivered both in Athens & Thessaloniki

Το NETWORK - Σπουδές στην Αγγλία είναι πιστοποιημένο UCAS School. Το UCAS (Universities and Colleges Admissions System) είναι το επίσημο όργανο του Βρετανικού συστήματος παιδείας, που προωθεί τις "Αιτήσεις UCAS". Η Αίτηση UCAS είναι διαδικασία που αντιστοιχεί με το Ελληνικό Μηχανογραφικό που διαχειρίζεται το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Η συμπλήρωση Αιτήσεων UCAS έχει προθεσμία μέχρι τη 15η Ιανουαρίου. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να συμπληρώσει μόνο μια Αίτηση UCAS για 5 Πανεπιστήμια. Για περισσότερες πληροφορίες για το UCAS ή για τις διαδικασίες που απαιτούνται για να συμπληρωθεί η Αίτηση UCAS, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σχολή μας στα τηλέφωνα 210-74.88.131 για Αθήνα και 2310-240.394 για Θεσσαλονίκη

UCAS is the British official organization, responsible for handling all "UCAS Applications". The deadline for UCAS Applications is the 15th of January. Every candidate may complete only one UCAS Application. There is a standard Fee for each UCAS Application which can change (slightly) without any prior notice. UCAS is not accountable for decisions on place offers. If you need any help with your UCAS Application please contact our School at 210-74.88.131 for the Athens branch and  2310-240.394 for Thessalonica. 

Τα μαθήματα και ολόκληρο το πρόγραμμα για την προετοιμασία του IELTS εμπεριέχονται σε κάθε πρόγραμμα Foundation του NETWORK.Το πρόγραμμα NETWORK FOUNDATION για Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία αναγνωρίζεται ως προϋπόθεση εισαγωγής στο Α' Έτος κρατικών Πανεπιστημίων στην Αγγλία, Ουαλία, Σκοτία (ισότιμα Βασίλεια στη Μ. Βρετανία). Το NETWORK Foundation Course δεν είναι φροντιστηριακό αλλά προ-πανεπιστημιακό ακαδημαϊκό έτος. Η προετοιμασία του προγράμματος FOUNDATION θεωρείται απαραίτητη ώστε κάθε υποψήφιος να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα (qualifications) στην αίτηση UCAS που θα υποβάλλει.
 


 
Copyright © Network.gr | Greece
This Website Summary in 99 Words